Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Napravite poseban kutak za decu

Imate malo veći šator sa kampovanja? Ili imate od koga da ga pozajmite? Deca će biti oduševljena da imaju sopstveni, zaklonjen kutak u sali za svadbu. Unesite unutra plastične stolove i stolice, raširite po stolovima šarene papire, salvete, ili podmetače (deci ne treba stolnjak i aranžman sa cvećem i voćem) i organizujte im, pored radnog stola (za crtanje, slagalice, kockice i društvene igre) mali švedski sto, sa plastičnim tanjirićima i sokićima u flašicama sa cevčicama.

Deca jedu i piju manje nego odrasli i njihov meni je jednostavniji i jefitniji. Oni ne cene svadbarski kupus, niti pečenje, njima stavite činiju pomfrita, sitno seckanog roštiljskog mesa koje služite gostima, kriške hleba isecite na pola – poslužite ih kao na nekom rođendanu, to će im biti poznato i sviđaće im se.

Poslužite im posebno piće za zdravicu – postoji dečiji šampanjac, koji deca uglavnom vole da piju, ali možete im poslužiti i sok od jabuke i bilo koji bistri sok, u lepim čašama za svečani trenutak, kad se iznosti torta. Taj momenat okuplja i angažuje sve goste, a za pojačavanje utiska, možete da dodate neke prskalice. I naravno, ako ste planirali vatromet kao specijalni efekat na svadbi, deca će to obožavati, baš kao i odrasli!

Naslovna fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević

Editors choice