Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

Ako je sudeći prema beauty influenserima, ovo će biti svadbeni trendovi za narednu godinu

Sveže ideje za letnje venčanje

Umesto venčanice – odelo!

Wedding Beauty Guide: Hair&Makeup saveti za tvoj najvažniji dan

Boho venčanica: Čista romantika!

Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Napravite poseban kutak za decu

Imate malo veći šator sa kampovanja? Ili imate od koga da ga pozajmite? Deca će biti oduševljena da imaju sopstveni, zaklonjen kutak u sali za svadbu. Unesite unutra plastične stolove i stolice, raširite po stolovima šarene papire, salvete, ili podmetače (deci ne treba stolnjak i aranžman sa cvećem i voćem) i organizujte im, pored radnog stola (za crtanje, slagalice, kockice i društvene igre) mali švedski sto, sa plastičnim tanjirićima i sokićima u flašicama sa cevčicama.

Deca jedu i piju manje nego odrasli i njihov meni je jednostavniji i jefitniji. Oni ne cene svadbarski kupus, niti pečenje, njima stavite činiju pomfrita, sitno seckanog roštiljskog mesa koje služite gostima, kriške hleba isecite na pola – poslužite ih kao na nekom rođendanu, to će im biti poznato i sviđaće im se.

Poslužite im posebno piće za zdravicu – postoji dečiji šampanjac, koji deca uglavnom vole da piju, ali možete im poslužiti i sok od jabuke i bilo koji bistri sok, u lepim čašama za svečani trenutak, kad se iznosti torta. Taj momenat okuplja i angažuje sve goste, a za pojačavanje utiska, možete da dodate neke prskalice. I naravno, ako ste planirali vatromet kao specijalni efekat na svadbi, deca će to obožavati, baš kao i odrasli!

Naslovna fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević

Editors choice