Nećete moći da igrate, niti da stojite ili samo sedite celog dana i pola noći u tim fantastičnim sandalama. Izdržite u njima prvih par sati, fotografišite se i onda obujte nešto udobno. To mogu da budu baletanke, ili cipele sa nižom petom koje su vam udobne i u kojima vas stopala neće boleti i neće vam napraviti žuljeve. Zapravo, pripremite tu obuću onog trenutka kad budete odabrali venčanicu – i nosite ih povremeno po kući da ih razgazite, ili ih odnesite kod obućara da malo stoje na kalupu, kako bi vam bile udobnije.

Muzika je takva kakvu ste odabrali, pa ako ispadne da je ozvučenje loše i da vam se repertoar ne sviđa, uvek možete da ubacite nekoliko pesama sa laptopa za svoju dušu i raspoloženje – ali ni loša muzika neće obeshrabriti goste koji su rešili da se dobro provedu. Sledite njihov primer, igrajte i zabavljajte se i ne nervirajte se zbog muzike. Ako su baš toliko očajni da niko ne ustaje da igra – neka to reši vaš ženski odred za rešavanje problema. Neko sigurno zna nekog DJ-a koji ima iskustva u ovakvim stvarima i može da se stvori za sat vremena i napravi dobru atmosferu.

Greške će se svakako otkrivati tokom dana i večeri, ali to više nije vaša briga. Setite se da ima ko da rešava probleme i da je vaš posao da se opustite i zabavljate, da se družite sa gostima i da ne dozvolite da vam sitnice pokvare najvažniji dan. Kad je mlada zadovoljna i raspoložena i svi ostali će biti zadovoljni!

Izvor fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević

Comments