Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Najvažniji dan donosi mnogo nervoze, treme i anksioznosti. Iako je sve već organizovano i spremno, nikad ne znate šta može da krene naopako, ili šta ste propustili. Ali kad se sve već dešava, najbolje što možete jeste da se što je više moguće opustite i prepustite toku događaja. Da biste se rasteretili, obavite još neke sitne pripreme i predostrožnosti i donesite odluku da više ni o čemu ne brinete i da se zabavite.

Imate kumu, imate prijateljice – zadužite ih da rešavaju u hodu sve propuste koje uočite i probleme koji se pojave. Vi ste zvezda svog dana i treba samo da budete divni i da se dobro osećate. Dakle, dogovorite se sa prijateljicama i sve im prepustite – neka jedna rešava dosadne i zahtevne članove familije koji traže poseban tretman i imaju pritužbe na uslugu, neka one smisle kako ćete ići u toalet sa venčanicom, neka pronađu rešenja za tehničke i organizacione nedostatke. Mogu one to, vi ne morate ništa.

Na dan venčanja ćete se šminkati i frizirati i to da li ćete biti zadovoljni svojim izgledom od najvećeg je uticaja na to kako ćete se osećati. Da ne bi došlo do nesporazuma sa frizerom i šminkerom, pa da dobijete kovrdže umesto talasa i tamnu i tešku šminku, umesto svetle i lake, pripremite fotografije frizure i šminke koju želite i pokažite im. Biće im lakše da rade kad budu znali šta želite, a vi ćete biti zadovoljni sobom i njihovim radom.

Editors choice