Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

1/2

Najvažniji dan donosi mnogo nervoze, treme i anksioznosti. Iako je sve već organizovano i spremno, nikad ne znate šta može da krene naopako, ili šta ste propustili. Ali kad se sve već dešava, najbolje što možete jeste da se što je više moguće opustite i prepustite toku događaja. Da biste se rasteretili, obavite još neke sitne pripreme i predostrožnosti i donesite odluku da više ni o čemu ne brinete i da se zabavite.

Imate kumu, imate prijateljice – zadužite ih da rešavaju u hodu sve propuste koje uočite i probleme koji se pojave. Vi ste zvezda svog dana i treba samo da budete divni i da se dobro osećate. Dakle, dogovorite se sa prijateljicama i sve im prepustite – neka jedna rešava dosadne i zahtevne članove familije koji traže poseban tretman i imaju pritužbe na uslugu, neka one smisle kako ćete ići u toalet sa venčanicom, neka pronađu rešenja za tehničke i organizacione nedostatke. Mogu one to, vi ne morate ništa.

View this post on Instagram

Authentic L♡VE by @jordanvoth

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Na dan venčanja ćete se šminkati i frizirati i to da li ćete biti zadovoljni svojim izgledom od najvećeg je uticaja na to kako ćete se osećati. Da ne bi došlo do nesporazuma sa frizerom i šminkerom, pa da dobijete kovrdže umesto talasa i tamnu i tešku šminku, umesto svetle i lake, pripremite fotografije frizure i šminke koju želite i pokažite im. Biće im lakše da rade kad budu znali šta želite, a vi ćete biti zadovoljni sobom i njihovim radom.

Editors choice