Boho venčanica: Čista romantika!

Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

Brak na prvi pogled: Ima li šanse za opstanak?

Kako se družimo kad imamo decu, porodicu, posao

Da li si spremna za brak? Pre nego što kažeš DA, pronađi odgovore na ova pitanja!

Najlepše vrste cveća za tvoju svadbu

1/2

Najvažniji dan donosi mnogo nervoze, treme i anksioznosti. Iako je sve već organizovano i spremno, nikad ne znate šta može da krene naopako, ili šta ste propustili. Ali kad se sve već dešava, najbolje što možete jeste da se što je više moguće opustite i prepustite toku događaja. Da biste se rasteretili, obavite još neke sitne pripreme i predostrožnosti i donesite odluku da više ni o čemu ne brinete i da se zabavite.

Imate kumu, imate prijateljice – zadužite ih da rešavaju u hodu sve propuste koje uočite i probleme koji se pojave. Vi ste zvezda svog dana i treba samo da budete divni i da se dobro osećate. Dakle, dogovorite se sa prijateljicama i sve im prepustite – neka jedna rešava dosadne i zahtevne članove familije koji traže poseban tretman i imaju pritužbe na uslugu, neka one smisle kako ćete ići u toalet sa venčanicom, neka pronađu rešenja za tehničke i organizacione nedostatke. Mogu one to, vi ne morate ništa.

View this post on Instagram

Authentic L♡VE by @jordanvoth

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Na dan venčanja ćete se šminkati i frizirati i to da li ćete biti zadovoljni svojim izgledom od najvećeg je uticaja na to kako ćete se osećati. Da ne bi došlo do nesporazuma sa frizerom i šminkerom, pa da dobijete kovrdže umesto talasa i tamnu i tešku šminku, umesto svetle i lake, pripremite fotografije frizure i šminke koju želite i pokažite im. Biće im lakše da rade kad budu znali šta želite, a vi ćete biti zadovoljni sobom i njihovim radom.

Editors choice