Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Nemojte preterati u piću

Jedite, pijte, opustite se – ali nemojte preterati. Ako popijete koju više, srušićete fasadu fantastične i zadovoljne osobe koju želite da prikažete i svi će pomisliti da ste sigurno nesrećni što ste sami, čim ste se tako napili. Piće će vam svakako biti potrebno da biste pregurali sate osmehivanja pred prizorom srećnih mladenaca i svim ostalim porodičnim prizorima, koji vas prosto provociraju da navrnete celu flašu i svima objasnite da su zli i nemaju nikakva prava da se mešaju u vaš život. Pa, nemojte to učiniti.

Igrajte, đuskajte, plešite

Igrajte sve što se igra na svadbi – kolo, vozić, đuskanje. I ako se pleše i neko vas pozove na ples, ne odbijajte. Zato ste i došli, da se veselite i igrate.

Eskivirajte naporne

Kad vam se zalepi neko ko želi da vas ispita i gurne nos u vaša posla, ili vas prosto presretne sa pitanjima tipa “a kad ćeš ti ovako?” samo ga zaobiđite. “Izvinite moram do toaleta” – klasično je, ali realno opravdanje. A ako želite da se doditčna osoba malo guši u svojoj radoznalosti, onda joj recite nešto u stilu “rado bih vam ispričala sve o svom strašno zanimljivom životu, ali za pet minuta imam zakazan intervju preko Skajpa, moram hitno da nađem neko mirno mesto”.

Da, i dalje vam preporučujemo da varate i lažete, ali ne morate da nas poslušate. Možete biti zbunjeni i očajni i dozvoliti svima da vas dovode do suza i besa, a možete biti i drski i svakome dati odgovor koji zaslužuje. Samo želimo da vas upozorimo da budete spremni.

Naslovna fotografija: instagram.com/brides

Brankica Milošević

Editors choice