Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Drugarica vas zove na svadbu i naravno da ćete ići, jedva čekate i baš se radujete – ali onda se setite da morate ići sami, jer nemate momka. Pa, setite se i svih onih romantičnih komedija u kojima singl devojke iznajmljivanju pratioca za venčanje, da bi izbegle izazove koji ih na svadbi čekaju, ako se usude da ipak dođu same. Stvarno, najtoplije vam preporučujemo – nađite pratioca. To može da bude vaš gej prijatelj, kolega s posla, ili komšija, koga niko na svadbi ne poznaje, pa možete da ga predstavite kao svog dečka. Da, preporučujemo vam da varate i lažete, jer ćete se tako verovatno veoma lepo provesti na svadbi i izbeći sve ono što želite da izbegnete. Međutim, ako vam je taj koncept potpuno neprihvatljiv, ili niko koga ste molili da vam pravi društvo nije na raspolaganju, onda vam ne preostaje ništa drugo, nego da se uzdignute glave pojavite sami. Još je gore ako je to venčanje nekoga iz familije, jer tamo ćete sresti sve one rođake koje ste godinama izbegavali i svi će se postarati da vas podsete zašto ste ih izbegavali. Evo nekoliko saveta koji mogu da vas obodre i pomognu vam da se suočite sa izazovima solo odlaska na svadbu.

Izgledajte najbolje što možete

Pojavite se u svom najboljem izdanju. Pripremite se kao da je vaše venčanje u pitanju, frizura, šminka, haljina, manikir – sve. Neka svi vide kako blistate i kako sjajno izgledate i kako vam prija vaše soliranje. Kad vam upute pasivno-agresivne komentare, ili budu otvoreno zajedljivi, moći ćete da budete sigurni da vam jednostavno zavide. Prikažite svoju samoću kao luksuz u kome beskrajno uživate (to je nešto što većina ostalih odavno nema, a često priželjkuje).

Zauzmite stratešku poziciju

Ako već niste zbog rasporeda sedenja prinuđeni da sedite među parovima i da se dosađujete, zauzmite poziciju u blizini mladoženjinih prijatelja – među njima sigurno ima slobodnih momaka, a možda je neko i dovoljno zgodan i šarmantan. Ne tražite momka – nego odgovarajuće društvo, sa kojim možete da se zabavite, ali, znate ono “dvoje se tako smuvalo”.

Editors choice