Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Izbor idealnog mesta na kome ćete reći sudbonosno DA i veseliti se sa dragim ljudima je veoma važan. Zbog toga nije retkost da parovi, pre nego što se opredele za dekoraciju ili vrstu muzike, prvo biraju prostor.

Stručnjaci iz Falkensteiner Hotela Belgrade, jednog od dva hotela te austrijske grupacije u Srbiji i 32 u Evropi, podelili su sa nama savete koji će potragu za idealnim prostorom učiniti bržom, lakšom i uspešnijom.

Kapacitet sale

Bez obzira na to da li ste na venčanje pozvali samo najbliže prijatelje ili želite da napravite veliko slavlje, potrebno je da obratite posebnu pažnju na veličinu i postavku prostora. Sala bi trebalo da bude dovoljno prostrana, a podijum za igru odvojen od dela u kome zvanice sede, kako bi svi podjednako mogli da uživaju. Takođe, izbegavajte nepregledne prostorije u kojima svi gosti neće biti na okupu.

Osvetljenje i boja enterijera

Jedna od veoma važnih stavki pri izboru prostora jeste enterijer i izgled prostorije pre dekoracije. Idealna sala za venčanje ne treba da ima dosta detalja, već treba da bude postavljena tako da svako može da je uredi prema sopstvenim željama i idejama. Kada je reč o bojama, preporučuju se svetle nijanse koje se mogu uklopiti u svaku scenografiju.

White Pearl 1 Zlatno venčanje u Falkensteiner Hotelu Belgrade: Pet koraka do idealnog prostora za svadbu iz snova

Prostor u kome slavite najsrećniji dan u svom životu treba da bude dobro osvetljen, ali i tehnički opremljen kako biste, u zavisnosti od trenutka, mogli da podešavate jačinu, boju i vrstu osvetljenja

Proverite sve detalje unapred  

Ponekada se u predbračnoj euforiji neki detalj previdi ili zaboravi i zato je važno da svaki korak isplanirate unapred. Preporučuje se da sve ljude koji učestvuju u organizaciji, kao što su dekorater, bend, snimatelj, fotograf, matičar ili ketering služba, pozovete da unapred pogledaju prostor i daju vam savet i svoje mišljenje o njemu.

Organizujte sve na jednom mestu

Iako je venčanje najsrećniji dan u životu dvoje zaljubljenih ljudi, ukoliko svi detalji nisu sinhronizovani, može da se pretvori u najstresniji dan. Zbog toga je veoma važno da mladenci sve organizuju uz savete uigranog tima koji će osim stručne pomoći, obezbediti i bezbolan put od ideje do realizacije.

Falkensteiner Hotel Belgrade nudi objedinjenu uslugu u okviru koje je sve od hrane i dekoracije, do muzike i romantičnog apartmana za prvu bračnu noć moguće pronaći na jednom mestu.

„Falkensteiner Hotel Belgrade raspolaže iskusnim stručnjacima kada je reč o organizaciji venčanja. Mi imamo stručni tim ljudi koji je do sada ostvario sve želje naših klijenata. Zato je za sve mladence dovoljno da dođu i odluče se za dekoraciju, ketering i muziku, a hotelsko osoblje se uvek pobrine za sve ostalo“, poručili su predstavnici hotela. 

Ne preterujte sa detaljima

Ukoliko želite elegantnu svadbu vodite se devizom „više je manje“. Vrlo često, iako neupadljiv, prostor može da ima detalje koji će vas očarati već na prvi pogled. Tako je sala „White Pearl“ u novobeogradskom Falkensteiner hotelu opremljena „zlatnim tepihom“, dok je čitav plafon jedno veliko ogledalo, što prostoru daje jedinstvenu notu otmenosti i stila.

White Pearl 2 Zlatno venčanje u Falkensteiner Hotelu Belgrade: Pet koraka do idealnog prostora za svadbu iz snova

Nećete morati da brinete ni o proslavi prve godišnjice braka, jer hotel poklanja romantičnu večeru za dvoje uz izbor vrhunskih vina

Royal apartman i poklon masaža za mladence

Za sve mladence koji se odluče da venčanje organizuju u Falkensteiner Hotelu Belgrade, predstavnici kompanije pripremili su specijalna iznenađenja. Pri iznajmljivanju prostora, zaljubljeni par za prvu bračnu noć na poklon dobija Royal apartman, kao i specijalnu masažu.

Editors choice