Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Žuto zlato je cenjeno vekovima unazad, a Zlatara “ZAKS” ima zaista veliki izbor tradicionalnih, ali i modernih linija nakita. U ponudi su zlatni i srebrni nakit koji su izrađeni od najfinijih legura specijalno kreiranih za ručnu obradu. U asortimanu zlatnog nakita u “ZAKS”-u mogu se pronaći broševi, narukvice, minđuše, ogrlice, privesci, prstenje i burme.

U kolekciji nakita posebno izdvajamo sada tako popularano roze zlato koje savršeno stoji svim devojkama, pa će tako plavušama dati poseban sjaj i uz pomoć kog će zaista izgledati kao nežne princeze iz bajke, dok će crnkama i brinetama učiniti izgled još više senzualnim i neodoljivim!

Zlatara “ZAKS” je naročito ponosna na svoju veliku kolekciju burmi (više od tri stotine modela), pa ne čudi mnogo činjenica da svi budući mladenci obavezno u Shopping Centru Ušće barem sat vremena svog šopinga provedu u biranju najidealnijeg modela burmi koji će ih zauvek podsećati na dan kada su rekli “Da” i biti dragocena uspomena na njihovu ljubav.

U “ZAKS”-u je do kraja avgusta aktuelan popust od 20 odsto na celokupnu zlatnu kolekciju nakita uključujući i burme, kao i 50 odsto popusta na srebrni nakit.

Vaš predbračni šoping ili pak kupovinu poklona voljenoj osobi možete obaviti u beogradskom Shopping Centru Ušće gde Zlatara “ZAKS” ima svoju radnju, koja je pravo malo carstvo srebrnog i zlatnog trendi nakita. Kako Zlatara “ZAKS” ima vlastitu proizvodnju uz stručno i srdačno osoblje, ovaj brend na jednom mestu može ispuniti sve želje i posebne prohteve svojim kupcima.

Misija vlasnika ovog brenda, porodica Glasnović i Dodić, jeste kontinuirana afirmacija “ZAKS”-a, kao mesta gde se kupuje nakit vrhunskog dizajna, trajne materijalne i emotivne vrednosti, a vizija je postati regionalni lider u prodaji nakita sa istaknutim temeljnim vrednostima: spojem tradicije, kvaliteta i modnih trendova i kupcem koji je uvek na prvom mestu.

Vaša ruka zaslužuje da je krasi zlatan nakit Zlatare “ZAKS”.

Zlatara Zaks9 Zlatan nakit i burme Zlatare ZAKSZlatara Zaks Zlatan nakit i burme Zlatare ZAKSZlatara Zaks2 Zlatan nakit i burme Zlatare ZAKSZlatara Zaks3 Zlatan nakit i burme Zlatare ZAKSZlatara Zaks4 Zlatan nakit i burme Zlatare ZAKSZlatara Zaks5 Zlatan nakit i burme Zlatare ZAKSZlatara Zaks6 Zlatan nakit i burme Zlatare ZAKSZlatara Zaks7 Zlatan nakit i burme Zlatare ZAKSZlatara Zaks8 Zlatan nakit i burme Zlatare ZAKS

Ušće Shopping Center
Bulevar Muhajla Pupina 4, Novi Beograd
011/285 4448
email: zaksusce@gmail.com
Posetite i naš sajt. 

Editors choice