Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Žuto zlato je cenjeno vekovima unazad, a Zlatara “ZAKS” ima zaista veliki izbor tradicionalnih, ali i modernih linija nakita. U ponudi su zlatni i srebrni nakit koji su izrađeni od najfinijih legura specijalno kreiranih za ručnu obradu. U asortimanu zlatnog nakita u “ZAKS”-u mogu se pronaći broševi, narukvice, minđuše, ogrlice, privesci, prstenje i burme.

U kolekciji nakita posebno izdvajamo sada tako popularano roze zlato koje savršeno stoji svim devojkama, pa će tako plavušama dati poseban sjaj i uz pomoć kog će zaista izgledati kao nežne princeze iz bajke, dok će crnkama i brinetama učiniti izgled još više senzualnim i neodoljivim!

Zlatara “ZAKS” je naročito ponosna na svoju veliku kolekciju burmi (više od tri stotine modela), pa ne čudi mnogo činjenica da svi budući mladenci obavezno u Shopping Centru Ušće barem sat vremena svog šopinga provedu u biranju najidealnijeg modela burmi koji će ih zauvek podsećati na dan kada su rekli “Da” i biti dragocena uspomena na njihovu ljubav.

U “ZAKS”-u je do kraja avgusta aktuelan popust od 20 odsto na celokupnu zlatnu kolekciju nakita uključujući i burme, kao i 50 odsto popusta na srebrni nakit.

Vaš predbračni šoping ili pak kupovinu poklona voljenoj osobi možete obaviti u beogradskom Shopping Centru Ušće gde Zlatara “ZAKS” ima svoju radnju, koja je pravo malo carstvo srebrnog i zlatnog trendi nakita. Kako Zlatara “ZAKS” ima vlastitu proizvodnju uz stručno i srdačno osoblje, ovaj brend na jednom mestu može ispuniti sve želje i posebne prohteve svojim kupcima.

Misija vlasnika ovog brenda, porodica Glasnović i Dodić, jeste kontinuirana afirmacija “ZAKS”-a, kao mesta gde se kupuje nakit vrhunskog dizajna, trajne materijalne i emotivne vrednosti, a vizija je postati regionalni lider u prodaji nakita sa istaknutim temeljnim vrednostima: spojem tradicije, kvaliteta i modnih trendova i kupcem koji je uvek na prvom mestu.

Vaša ruka zaslužuje da je krasi zlatan nakit Zlatare “ZAKS”.

Zlatara Zaks9 Zlatan nakit i burme Zlatare ZAKSZlatara Zaks Zlatan nakit i burme Zlatare ZAKSZlatara Zaks2 Zlatan nakit i burme Zlatare ZAKSZlatara Zaks3 Zlatan nakit i burme Zlatare ZAKSZlatara Zaks4 Zlatan nakit i burme Zlatare ZAKSZlatara Zaks5 Zlatan nakit i burme Zlatare ZAKSZlatara Zaks6 Zlatan nakit i burme Zlatare ZAKSZlatara Zaks7 Zlatan nakit i burme Zlatare ZAKSZlatara Zaks8 Zlatan nakit i burme Zlatare ZAKS

Ušće Shopping Center
Bulevar Muhajla Pupina 4, Novi Beograd
011/285 4448
email: zaksusce@gmail.com
Posetite i naš sajt. 

Editors choice