Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Ukoliko niste jedna od onih devojaka koja voli da sate provodi ispred ogledala šminkajući se i sređujući svoju kosu, onda verovatno ne volite ni da preterano vremena trošite na svoje nokte. Najredije biste samo prelakirale neki brzosušeći lak na nokte i istrčale iz kuće, ali ponekad i vi poželite da imate neobične nokte koji će svima privlačiti pažnju.

Ali ko će da sedi satima i iscrtava šare po noktima, pa još dok se sve to osuši, prođe dan. Ne brinite, postoje jednostavni načini da uradite manikir kao profesionalac i to brzo i jednostavno.

Ne verujete? Pogledajte naše predloge!

Koristite lepljivu traku kako biste napravile geometrijske šare na noktima.

Zanimljiv manikir za lenje devojke 1 Zanimljiv manikir za lenje devojke

Uz pomoć kese možete napraviti ovaj neobični manikir. Samo nanesite zlatan lak na zgužvanu kesu pa onda nju “zalepite” na nalakiran nokat, kako bi ostali zanimljivi tragovi na njemu.

Zanimljiv manikir za lenje devojke 2 Zanimljiv manikir za lenje devojke

Iseckajte staru lufa pufnu za kupanje i na nalakiran nokat. Neka to bude taman lak, kako bi se šare na njemu što bolje videle. Onda uzmite šunđer i umočite ga u kristalni šećer pa njega stavite preko noktiju. Sklonite sunđer, sačekajte trenutak, pa sklonite i mrežicu. Ostalo vam je samo još da nanesete završni providni lak kako biste sve fiksirali.

Zanimljiv manikir za lenje devojke 5 Zanimljiv manikir za lenje devojke

Tufne lako možete napraviti uz pomoć ukosnice. Nalakirajte nokte, a onda drugom bojom samo iscrtajte tufne. Na kraju namažite zaštitni lak.

Zanimljiv manikir za lenje devojke 6 Zanimljiv manikir za lenje devojke

Ovaj zanimljiv manikir lako ćete postići tako što ćete prvo naneti beli lak, sačekati da se osuši, a onda preko nalakirati crni lak, ali tako da se stvori zanimljiva grafička šara.

Zanimljiv manikir za lenje devojke 7 Zanimljiv manikir za lenje devojke Zanimljiv manikir za lenje devojke 8 Zanimljiv manikir za lenje devojke

Ukoliko želite neravnomeran, hrapav lak, samo dok je još svež “zalepite” sunđer preko njega. Ostavite da se osuši i nanesite zaštitni lak.

Zanimljiv manikir za lenje devojke Zanimljiv manikir za lenje devojke

Lenka Gatić

Editors choice