Wedding kolekcija by Ines Atelier posebno je osmišljena linija haljina, namenjenih modernim i urbanim budućim mladama.

Dominiraju krojevi čistih i oštrih linija, upotpunjeni detaljima u vidu kristala i geometrijski oblikovanih dekorativnih elemenata.

Akcenat je stavljen na savremeni glamur i mogućnost nošenja haljine u više prilika. Prisutni su i boho momenti kroz upotrebu čipke u kombinaciji sa različitim vrstama svile. Ono što ostaje kao must jesu pročišćene i moderne forme.

Ova kolekcija predstavlja venčanicu u drugačijem svetlu, posmatranu na jedan nov, manje ograničen način, tako da se pored dugačkih haljina, pojavljuju i mini venčanice, kao i kombinacije sa pantalonama.

Kao kontrast laganim materijalima i boho šiku, tu su kožne jakne Ines Atelier, izrađene od najfinije “nappa” kože.

Umetnost Artdekoa poslužila je kao inspiracija za kolekciju wedding nakita. Autentični glamur otelotvoren je u kombinacijama Swarovski kristala i  perli. Metalni elementi su tu kako bi klasičnim materijalma, poput bisera, dali notu urbanog.

“Mogućnost nošenja ovih komada tokom više sezona i njihovo nasleđivanje iz generacije u generaciju jedna je od osnovih karakteristika kolekcije, čime se potvrđuje neprolaznost njihove estetike” – kaže dizajnerka ove kolekcije, Ines Janković.

Fotograf i ove kolekcije Ines Janković je Miloš Nadaždin, model je Katarina Filipović, a stajling je uradila Lara Milanović. Važan deo ovog tima svakako su frizerka Đuka Ivanović, šminkerka Mina Abramović i set dizajner Tijana Marić.

PY2A6045 3 Wedding kolekcija by Ines Atelier PY2A5984 2 Wedding kolekcija by Ines Atelier PY2A6032 3 Wedding kolekcija by Ines Atelier PY2A5955 Wedding kolekcija by Ines Atelier PY2A5565 Wedding kolekcija by Ines Atelier
Comments