U WannabeShop-u, ne čekamo jesen, sniženja počinju ranije! Ne propustite priliku, ugrabite svoj neodoljiv komad iz Wannabe kolekcije po neverovatnoj ceni.

Haljina by Wannabe

Klasična haljina prefinjenog kroja, sa zlatnim rajfešlusom na leđima. Ciklama boja pojačava prefinjenost ove haljine, a rukavi do laktova daju joj poseban šarm i mogućnost i dnevnog i večernjeg kombinovanja. Idealna je sa visokim potpeticama, ali i uz moderne baletanke, a kombinacija nakita koje idu uz nju je bezbroj.

Wannabe Haljina Wannabe Shop: U susret sniženjima!

5,890.00  3,535.00 RSD

Haljina by Wannabe

Elegantna haljina u stilu Čarlstona, posebno naglašava noge, a zatvoreni kroj je čini smernom, ali itekako efektnom. Kombinacija dva materijala, nežnog bež i zlatno svetlucavog, idealno se uklapa u događaje gde treba da zablistate, kao i u mirnije večernje izlaske. Crveni karmin i u ovoj haljini ćete izgledati kao zvezda sa crvenog tepiha.

Wannabe Haljina 1 Wannabe Shop: U susret sniženjima!

6,590.00 3,955.00 RSD

Suknja by Wannabe

Materijal od koga je skrojena Wannabe haljina, toliko je bio privlačan, da se našao i u formi suknje, pojačavajući njen efekat. Ova suknja se može nositi sa svilenim košuljama, zlatnim nakitom i lakovanom obućom za vamp izgled, ili kao na slici, sa urbanim majicama i bluzama, ako vam više odgovaraju ležernije dnevne kombinacije.

Wannabe Suknja Wannabe Shop: U susret sniženjima!

5,999.00 3,595.00 RSD

Haljina by Wannabe

Mala crna haljina. Ono što svaki ženski garderober mora da ima. Ovaj simaptičan model sa donjim delom koji se blago širi, svakako će ostaviti utisak da ste mlađi, koliko god imali godina. Ako je neka svečanost u pitanju, ovo je nepogrešiv odevni predmet zbog svetlucavog kamenja oko vrata, a za dnevne ili poslovne varijante, sve što treba da uradite je da obujete espadrile ili ravne sandale.

Wannabe Haljina 2 Wannabe Shop: U susret sniženjima!

10,590.00 6,355.00 RSD

Ivana Spasojević

Comments