Preko dana tokom ceremonije, nosićete prelepu haljinu, efektan nakit i obavezne visoke potpetice, ali trend nalaže, a i olakšava da se u večernjim satim preobučete u nešto komotnije i prijatnije. Ovi predlozi su namenjeni za večernju kombinaciju, kada se venčanje pretvori u žurku i đuskanje.

Sandale by Šafran

Ravna obuća je odlična za igranje, jer nećete mučiti svoja stopala, s obzirom da ste ceo dan bili na visokim štiklama. Ove sandale su ukrašene cirkonima, deluju veoma elegantno, tako da ne remetite koncepciju svečanosti, a obezbedili ste sebi udobnost da noć može duže da potraje.

Šafran sandale Wannabe Shop: Neizostavni detalji za venčanje

1,490.00 RSD

Haljina by Šafran

Romantična haljina ukrašena čipkom, nežno pada do kolena, a upečatljivi detalj je tanak zlatni pojas, koji se lako uklapa uz obuću.

Haljina Sabra Wannabe Shop: Neizostavni detalji za venčanje

3,190.00 RSD

Sat by s.Oliver

Nežan sat sa detaljima u nijansi zlata, idealan je za večernje kombinacije, kada glamur skinete se sebe, ali ostanete prefinjeni sa ovim fantastičnim komadom na ruci.

Sat Wannabe Shop: Neizostavni detalji za venčanje

5,800.00 RSD

Minđuše by HelenaDia

Efektne minđuše za veče, presijavaju se u nekoliko nijansi, a odlično idu uz belu boju. Ako ste preko dana imali diskretne naušnice, večernju kombinaciju upotpunite sa krupnijim komadom nakita, gde ćete zaseniti sve svojim ležernim stilom.

Minđuše Helena Dia Wannabe Shop: Neizostavni detalji za venčanje

1,500.00 RSD

Ivana Spasojević

Comments