Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

“Želeo sam da napravim kolekciju koja bi bila još jedna veoma lična priča, ali smeštena u bajci gde bi svi likovi bili samo žene, žene koje su veoma osetljive, melanholične i tužne, ali ujedno i žene ratnice.

Velika inspiracija mi je bila i serija “Game of thrones”, koju sam pratio pre nego što sam počeo da kreiram, i pomogla mi je da u glavi stvorim ideju o carstvu u kom bi živele samo žene, ali koje bi obavljale sve royal dužnosti po dvoru – od same kraljice do njene prve ruke, administracije, ratnice, dvorskih dama, itd.

Želeo sam da smestim priču u vanvremenski period i da bude skupina svih mojih dosadašnjih inspiracija, s tim što sam želeo da ubacim nove odevne elemente koje ranije nisam radio, a to su sakoi i kaputi.

S obzirom da su likovi iz priče žene koje su veoma emotivne i osetljive, mislio sam da prikažem taj deo sa transparentnim materijalima, kao da im je otvorena duša i srce, dok bih njihovu jačinu i spremnost na borbu prikazao grubljim materijalima od kojih bih pravio delove kaputa i sakoa, u ovom delu su mi inspiracija bila ratnička odela, oklopi i uniforme. Znači, kombinacija dve suprotnosti koje se uklapaju u jedinstvo…”

FC13 S4 2MAROSIUK 015 Wannabe Magazine: Marko Marosiuk   Nova kolekcija inspirisana “Game of thrones” FC13 S4 2MAROSIUK 038 Wannabe Magazine: Marko Marosiuk   Nova kolekcija inspirisana “Game of thrones” FC13 S4 2MAROSIUK 058 Wannabe Magazine: Marko Marosiuk   Nova kolekcija inspirisana “Game of thrones”

Nastavak pročitajte ovde!

Editors choice