Zlatara ZAKS je poznata po velikoj kolekciji skupocenog nakita sa brilijantima, izrađenoj pretežno od 18-karatnog belog zlata. U ZAKS-u se nudi i nakit sa brilijantima oplemenjen poludragim kamenjem, kao što su safiri, rubini, smaragdi, ametisti, akvamarini i dimni topazi, a u ponudi je više od stotinu kompleta na odabir koji sadrže prsten, minđuše i privezak. Poseban deo ponude ove divne porodične zlatare sa tradicijom je velika kolekcija burmi sa brilijantima i vereničko prstenje.

Zlatara ZAKS je posebno ponosna na svoju veliku kolekciju burmi (više od tri stotine modela), pa ne čudi mnogo činjenica da svi budući mladenci obavezno u Shopping Centru Ušće barem sat vremena svog šopinga provedu u biranju najidealnijeg modela burmi koji će ih zauvek podsećati na dan kada su rekli “Da” i biti dragocena uspomena na njihovu ljubav.

ZAKS ima svoju radnju, koja je pravo malo carstvo srebrnog i zlatnog trendi nakita. Kako Zlatara ZAKS ima vlastitu proizvodnju uz stručno i srdačno osoblje ovaj brend na jednom mestu može ispuniti sve želje i posebne prohteve svojim kupcima.

Misija vlasnika ovog brenda, porodica Glasnović i Dodić je kontinuirana afirmacija ZAKS-a kao mesta gde se kupuje nakit vrhunskog dizajna, trajne materijalne i emotivne vrednosti, a vizija je postati regionalni lider u prodaji nakita sa istaknutim temeljnim vrednostima: spojem tradicije, kvaliteta i modnih trendova i kupcem koji je uvek na prvom mestu.

Više o zlatari ZAKS i ovom divnom nakitu možete saznati na njihovom sajtu, a možete im i pisati email-om na: zaksusce@gmail.com.

Možete ih posetiti i u Ušće Shopping Centru, u Ulici Bulevar Mihajla Pupina broj 4 ili ih kontaktirati na broj: 011/285-44-48

ZaksVikendvencanjaProdavnica1 Wannabe Bride Vikend: Zlatara ZAKS ZaksVikendvencanjaProdavnica2 Wannabe Bride Vikend: Zlatara ZAKS ZaksVikendvencanja5 Wannabe Bride Vikend: Zlatara ZAKS ZaksVikendvencanja3 Wannabe Bride Vikend: Zlatara ZAKS ZaksVikendvencanja2 Wannabe Bride Vikend: Zlatara ZAKS

 

ZaksVikendvencanja1 Wannabe Bride Vikend: Zlatara ZAKS
Comments