Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatara ZAKS je poznata po velikoj kolekciji skupocenog nakita sa brilijantima, izrađenoj pretežno od 18-karatnog belog zlata. U ZAKS-u se nudi i nakit sa brilijantima oplemenjen poludragim kamenjem, kao što su safiri, rubini, smaragdi, ametisti, akvamarini i dimni topazi, a u ponudi je više od stotinu kompleta na odabir koji sadrže prsten, minđuše i privezak. Poseban deo ponude ove divne porodične zlatare sa tradicijom je velika kolekcija burmi sa brilijantima i vereničko prstenje.

Zlatara ZAKS je posebno ponosna na svoju veliku kolekciju burmi (više od tri stotine modela), pa ne čudi mnogo činjenica da svi budući mladenci obavezno u Shopping Centru Ušće barem sat vremena svog šopinga provedu u biranju najidealnijeg modela burmi koji će ih zauvek podsećati na dan kada su rekli “Da” i biti dragocena uspomena na njihovu ljubav.

ZAKS ima svoju radnju, koja je pravo malo carstvo srebrnog i zlatnog trendi nakita. Kako Zlatara ZAKS ima vlastitu proizvodnju uz stručno i srdačno osoblje ovaj brend na jednom mestu može ispuniti sve želje i posebne prohteve svojim kupcima.

Misija vlasnika ovog brenda, porodica Glasnović i Dodić je kontinuirana afirmacija ZAKS-a kao mesta gde se kupuje nakit vrhunskog dizajna, trajne materijalne i emotivne vrednosti, a vizija je postati regionalni lider u prodaji nakita sa istaknutim temeljnim vrednostima: spojem tradicije, kvaliteta i modnih trendova i kupcem koji je uvek na prvom mestu.

Više o zlatari ZAKS i ovom divnom nakitu možete saznati na njihovom sajtu, a možete im i pisati email-om na: zaksusce@gmail.com.

Možete ih posetiti i u Ušće Shopping Centru, u Ulici Bulevar Mihajla Pupina broj 4 ili ih kontaktirati na broj: 011/285-44-48

ZaksVikendvencanjaProdavnica1 Wannabe Bride Vikend: Zlatara ZAKS ZaksVikendvencanjaProdavnica2 Wannabe Bride Vikend: Zlatara ZAKS ZaksVikendvencanja5 Wannabe Bride Vikend: Zlatara ZAKS ZaksVikendvencanja3 Wannabe Bride Vikend: Zlatara ZAKS ZaksVikendvencanja2 Wannabe Bride Vikend: Zlatara ZAKS

 

ZaksVikendvencanja1 Wannabe Bride Vikend: Zlatara ZAKS

Editors choice