Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Lavani Couture je novi brend na domaćem modnom tržištu istovremeno okrenut mladoj urbanoj devojci, koja svojom haljinom ostavlja bez daha, kao i poslovnoj ženi čiji stil i harizma prkose vremenu i prolaznosti.

Čipka i svila koje padaju niz telo taman toliko da svaki pokret bude senzualan, koža koja inspiriše na pokret i motivaciju čine da ovi unikatni modeli probude najlepše i najbolje u svakoj ženi. Ono što je čini tako jedinstvenom i tako sigurnom.

Duh, kvalitet i stil najvećih modnih prestonica sada i u centru Beograda. Zahvaljujući Lavani Couture brendu , luksuz je danas tako dostupan i dostižan.

Lavani Couture u svojoj ponudi nudi prelepe venčanice koje će vas učiniti najlepšom mladom i obuću koja će svaki vaš korak učiniti lakšim i u kojima ćete đuskati celu noć bez problema.

Posetite ovaj divan atelje u Nušićevoj ulici broj 6 u centru Beograda i uverite se da je danas tako lako biti fashion po pristupačnim cenama ili pak pogledajte više o njima na njihovom zvaničnom FB profilu.

Možete ih kontaktirati i putem broja telefona: 060/48-48-080

Lavani Couture Wannabe Bride Vikend: Lavani Couture Lavani Couture 1 Wannabe Bride Vikend: Lavani Couture Lavani Couture 2 Wannabe Bride Vikend: Lavani Couture Lavani Couture 4 Wannabe Bride Vikend: Lavani Couture

 

Lavani Couture 5 Wannabe Bride Vikend: Lavani Couture

Editors choice