Svaka buduća mlada na ovom svetu u životu će dva puta reći sudbonosno – DA. Prvo DA biće upućeno njenom budućem suprugu, a drugo DA mora biti upućeno onoj savršenoj venčanici, u kojoj će provesti jedan od najlepših dana u svom životu. Pronaći venčanicu koja zadovoljava sve naše standarde nije nimalo lako, ali naravno, nije nemoguće. Ono što je važno je da za početak budemo dobro upoznate sa svojim oblikom tela i u odnosu na njega namenski tražimo model venčanice koji će nam najbolje pristajati, koji će naglasiti naše najbolje strane i u kojem ćemo se osećati kao prave savremene princeze. Dakle, odabir kroja i modela venčanice je ključan, a tek nakon toga idu brige o detaljima i propratnim elementima poput vela i cipela. Mi smo u nastavku pripremili vodič za sve buduće mlade koje su u potrazi za haljinom kojoj će reći da, a u njemu ćete pronaći osam različitih modela venčanica u odnosu na oblike tela kojima pristaju. Uživajte u inspiraciji i pronađite svoju savršenu venčanicu!

Za punije telo jabučastog oblika – haljina A kroja

Ukoliko ste moćna curvy žena – vama će odlično pristajati haljina A kroja, koja će naglasiti vaše obline, a istovremeno kreirati savršen balans između vašeg gornjeg i donjeg dela tela. Ova haljina može biti na bratele i sa v izrezom, a predlažemo vam da odaberete i model sa ukrasnom čipkom koja će na pravi način uokviriti vaše grudi. A kroj je univerzalan kroj koji pristaje većini žena, a onima sa oblinama posebno dobro.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Inspiring… 🌈 (@creativeinspomagazine)

Za one sa telom u obliku peščanog sata – sirena haljina

Ako ste po kanonima lepote građene savršeno, odnosno imate oblik tela koji asocira na peščani sat, vama će najbolje pristajati čuveni sirena model venčanice. Ovaj model ide usko uz vaše telo sve do kolena, odakle se blago širi, asocirajući na peraja. Ovaj tip haljine može i ne mora imati bratele, a u zavisnosti od toga da li imate manje ili veće grudi – odlučite se redom za korsetni gornji deo bez bratela ili gornji deo sa v izrezom i bratelama.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Inspiring… 🌈 (@creativeinspomagazine)

Za mršavice sa malo oblina – haljina spuštenog struka

Mršavice sa malo oblina su bile one srećnice koje su tokom ranijih dvehiljaditih godina mogle najbezbrižnije da nose sve one plitke pantalone koje većini žena zapravo nisu pristajale, a isto tako one danas mogu da nose uske haljine sa spuštenim strukom, koje će naglasiti njihovu slim figuru. Haljine sa spuštenim strukom mogu nastaviti ravno da padaju ili da se od linije pomerenog struka šire u A oblik.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Inspiring… 🌈 (@creativeinspomagazine)

Za sitne devojke sa oblinama – uska “truba” haljina

Truba haljina je još pripijenija verzija sirena haljine, i ona odlično stoji svim onim sitnim devojkama koje ipak krase obline – bez obzira na njihovu visinu. Ovaj tip haljine istaći će sve što je potrebno – a odlično izgleda kada nema rukave niti bratele. Ako želite dodatno da izdužite figuru i izgledate više, ispod nje bi trebalo da nosite sandale sa visokom štiklom ili platformom.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Inspiring… 🌈 (@creativeinspomagazine)

Comments