Kada birate šminku za dan venčanja verovatno se prvo odlučujute koje boje senki i karmina biste tog dana nosile. U skladu sa venčanicom, frizurom, cvećem u bidermajeru pa čak i sa dekoracijom koja prati celo venčanje vi možete da uparite i izgled vašeg lica. Ukoliko imate crveno cveće možete poneti crveni karmin, ili roze ili neki neutralan ukoliko je cveće belo. Ideje su brojne, na vam je samo da ih uklopite i realizujete.

Međutim, ono što je važno reći i što smo mi izabrali kao današnju temu za vas jeste da bez obzira kakvu šminku izabrali postoji jedan mali trik koji će svaki izgled i svaku šminku učiniti još lepšom, čak i kada je šminka vrlo neutralna. Radi se o veštačkim trepavicama!

116 Veštačke trepavice za IZAZOVNI pogled na dan venčanja 227 Veštačke trepavice za IZAZOVNI pogled na dan venčanja

Ovaj kozmetički proizvod može svaki izgled da ulepša i podigne na viši nivo. Oči izgledaju krupnije, šminka dolazi do izražaja a pogled je izazovniji. Šta vam više treba?! Naročito kada se odlučite za šminku u neutralnim i bež nijansama koja nije naročito primetna, veštačke trepavice su idealan detalj koji će vas učiniti lepšom i nežnijeg izgleda.

447 Veštačke trepavice za IZAZOVNI pogled na dan venčanja
Comments