Danas putujemo svetom u potrazi za najboljim i najinteresantnijim beauty savetima kojih se mlade pridržavaju na dan svog venčanja.

Pogledajte koje smo od njih izdvojili za vas!

Japan

Mlade u Japanu znaju koja je tajna za savršen izgled kože. U pitanju su kreme za sjaj kože. Reč je o proizvodima koji vam mogu pomoći da uklonite svaku boru, aknu ili ožiljak sa lica i tela, jer čine da vaša koža bude vlažna i meka. Počnite da je koristite šest meseci pre velikog dana, kako bi efekat bio potpun, jer je reč o preparatu koji čisti kožu i čini da bude glatka na dan venčanja.

Zapadna Afrika

Čudotvorni proizvod iz ove regije jeste crni afrički sapun koji sadrži palmino ulje koje je moguće pronaći samo u ovoj regiji. On detoksikuje kožu, ali je i dalje blag za dnevnu upotrebu, pa počnite da ga koristite tri do šest meseci pre venčanja.

Hrvatska

Ulje lavande tajno je oružje mlada iz ove zemlje. Reč je o prirodnom antiseptiku, koji održava vašu kožu u savršenom redu. Dodajte nekoliko kapi vode u bočicu sa uljem i koristite ga šest do osam meseci pre venčanja. Ovaj preparat dobar je za suvu kožu, ali i protiv crvenila na koži (ukoliko ste izgorele tokom leta).

Tajne lepote 1 Venčanja: Tajne lepote sa svih strana sveta

Koreja

Da bi se izborile sa tamnim podočnjacima, mlade u Koreji koriste kremaste i veoma prijatne korektore, koji su odlični za kožu Azijatkinja, ali mogu odgovarati i svim ostalim tipovima kože. Ovaj korektor sadrži dve nijanse – jedna je boja breskve, koja se koristi kao kontrast plavičastim podočnjacima, dok je druga nijansa bež, koja je neutralnija. Kada se zajedno koriste, mogu stvoriti pravu magiju.

Comments