Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Danas putujemo svetom u potrazi za najboljim i najinteresantnijim beauty savetima kojih se mlade pridržavaju na dan svog venčanja.

Pogledajte koje smo od njih izdvojili za vas!

Japan

Mlade u Japanu znaju koja je tajna za savršen izgled kože. U pitanju su kreme za sjaj kože. Reč je o proizvodima koji vam mogu pomoći da uklonite svaku boru, aknu ili ožiljak sa lica i tela, jer čine da vaša koža bude vlažna i meka. Počnite da je koristite šest meseci pre velikog dana, kako bi efekat bio potpun, jer je reč o preparatu koji čisti kožu i čini da bude glatka na dan venčanja.

Zapadna Afrika

Čudotvorni proizvod iz ove regije jeste crni afrički sapun koji sadrži palmino ulje koje je moguće pronaći samo u ovoj regiji. On detoksikuje kožu, ali je i dalje blag za dnevnu upotrebu, pa počnite da ga koristite tri do šest meseci pre venčanja.

Hrvatska

Ulje lavande tajno je oružje mlada iz ove zemlje. Reč je o prirodnom antiseptiku, koji održava vašu kožu u savršenom redu. Dodajte nekoliko kapi vode u bočicu sa uljem i koristite ga šest do osam meseci pre venčanja. Ovaj preparat dobar je za suvu kožu, ali i protiv crvenila na koži (ukoliko ste izgorele tokom leta).

Tajne lepote 1 Venčanja: Tajne lepote sa svih strana sveta

Koreja

Da bi se izborile sa tamnim podočnjacima, mlade u Koreji koriste kremaste i veoma prijatne korektore, koji su odlični za kožu Azijatkinja, ali mogu odgovarati i svim ostalim tipovima kože. Ovaj korektor sadrži dve nijanse – jedna je boja breskve, koja se koristi kao kontrast plavičastim podočnjacima, dok je druga nijansa bež, koja je neutralnija. Kada se zajedno koriste, mogu stvoriti pravu magiju.

Editors choice