Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/3

Bele venčanice su dobile ozbiljnu konkurenciju. Iako će bele venčanice zauvek biti klasične i vanvremenske, venčanice u boji su postale prilično popularne u poslednje vreme. Različite nijanse roze, lila, zelene, pa čak i crne haljine, izdvajaju se u moru belih venčanica. Zahvaljujući različitim bojama i dezenima, imaš sve što ti je potrebno da učiniš svoje venčanje jedinstvenim. Unikatnost je veoma bitna devojkama na dan venčanja, a nema boljeg načina da pokažeš koliko si drugačija i originalna, nego uz pomoć haljine koja je sve, samo ne već viđena.

Ova žuta haljina savršeno se uklapa uz ceo peščani ambijent i zalazak sunca. Ukoliko se odlučiš za venčanje na sličnoj lokaciji, sa žutom bojom sigurno nećeš pogrešiti.

vencanice u boji 1 Venčanice u boji u koje ćeš se zaljubiti na prvi pogled

Cveće se besprekorno uklapa uz venčanicu bilo da ga mlada drži u rukama ili joj se nalazi na haljini. Konkretno ovakva haljina je pun pogodak za venčanje na proleće ili leto, s obzirom na to da nežno oslikano cveće nije u zimskom stilu.

vencanice u boji 2 Venčanice u boji u koje ćeš se zaljubiti na prvi pogled

Ukoliko ipak želiš malo suptilniju varijantu, svakako možeš da odabereš nešto jednostavniju haljinu, blago toniranu samo na određenim delovima. Svakako nećeš izgledati klasično, a za slučaj da si nesigurna kada je u pitanju neka jarka boja, ovo je idealan balans između klasike i nesvakidašnjeg.

vencanice u boji 3 Venčanice u boji u koje ćeš se zaljubiti na prvi pogled

Editors choice