Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

1/3

Bele venčanice su dobile ozbiljnu konkurenciju. Iako će bele venčanice zauvek biti klasične i vanvremenske, venčanice u boji su postale prilično popularne u poslednje vreme. Različite nijanse roze, lila, zelene, pa čak i crne haljine, izdvajaju se u moru belih venčanica. Zahvaljujući različitim bojama i dezenima, imaš sve što ti je potrebno da učiniš svoje venčanje jedinstvenim. Unikatnost je veoma bitna devojkama na dan venčanja, a nema boljeg načina da pokažeš koliko si drugačija i originalna, nego uz pomoć haljine koja je sve, samo ne već viđena.

Ova žuta haljina savršeno se uklapa uz ceo peščani ambijent i zalazak sunca. Ukoliko se odlučiš za venčanje na sličnoj lokaciji, sa žutom bojom sigurno nećeš pogrešiti.

vencanice u boji 1 Venčanice u boji u koje ćeš se zaljubiti na prvi pogled

Cveće se besprekorno uklapa uz venčanicu bilo da ga mlada drži u rukama ili joj se nalazi na haljini. Konkretno ovakva haljina je pun pogodak za venčanje na proleće ili leto, s obzirom na to da nežno oslikano cveće nije u zimskom stilu.

vencanice u boji 2 Venčanice u boji u koje ćeš se zaljubiti na prvi pogled

Ukoliko ipak želiš malo suptilniju varijantu, svakako možeš da odabereš nešto jednostavniju haljinu, blago toniranu samo na određenim delovima. Svakako nećeš izgledati klasično, a za slučaj da si nesigurna kada je u pitanju neka jarka boja, ovo je idealan balans između klasike i nesvakidašnjeg.

vencanice u boji 3 Venčanice u boji u koje ćeš se zaljubiti na prvi pogled

Editors choice