Najvažniji rituali koji se tiču venčanja

Mobilni telefon ukazuje na to da li vam je brak skladan

Malo venčanje – veći manevarski prostor

Iz riznice bračnog iskustva: Saveti slobodnima

Dekoracija i opremanje sale za venčanje – po Feng Šui principima

Pripreme za venčanje: Kako da držiš dijetu

Šta je to predbračni ugovor i zašto ti je možda potreban

Mladin neseser: Sve što će ti možda trebati

Pravila stajlinga za mlade koja slobodno smeš da prekršiš

Nesvakidašnje ideje za bidermajer

1/3

Bele venčanice su dobile ozbiljnu konkurenciju. Iako će bele venčanice zauvek biti klasične i vanvremenske, venčanice u boji su postale prilično popularne u poslednje vreme. Različite nijanse roze, lila, zelene, pa čak i crne haljine, izdvajaju se u moru belih venčanica. Zahvaljujući različitim bojama i dezenima, imaš sve što ti je potrebno da učiniš svoje venčanje jedinstvenim. Unikatnost je veoma bitna devojkama na dan venčanja, a nema boljeg načina da pokažeš koliko si drugačija i originalna, nego uz pomoć haljine koja je sve, samo ne već viđena.

Ova žuta haljina savršeno se uklapa uz ceo peščani ambijent i zalazak sunca. Ukoliko se odlučiš za venčanje na sličnoj lokaciji, sa žutom bojom sigurno nećeš pogrešiti.

vencanice u boji 1 Venčanice u boji u koje ćeš se zaljubiti na prvi pogled

Cveće se besprekorno uklapa uz venčanicu bilo da ga mlada drži u rukama ili joj se nalazi na haljini. Konkretno ovakva haljina je pun pogodak za venčanje na proleće ili leto, s obzirom na to da nežno oslikano cveće nije u zimskom stilu.

vencanice u boji 2 Venčanice u boji u koje ćeš se zaljubiti na prvi pogled

Ukoliko ipak želiš malo suptilniju varijantu, svakako možeš da odabereš nešto jednostavniju haljinu, blago toniranu samo na određenim delovima. Svakako nećeš izgledati klasično, a za slučaj da si nesigurna kada je u pitanju neka jarka boja, ovo je idealan balans između klasike i nesvakidašnjeg.

vencanice u boji 3 Venčanice u boji u koje ćeš se zaljubiti na prvi pogled

Editors choice