Da li volite čipku? Mi veoma! Volimo venčanice od ovog materijala. Danas smo za vas izdvojili pet haljina koje možete poneti na svom venčanju.

Prva predstavlja model sa dugim rukavima. Idealna je za mlade koje ne vole previše da otkrivaju i veoma je svedena. Za one koje žele da pokažu svoj seksepil idealan je drugi model, gde je svaki detalj rađen sa mnogo pažnje. Izuzetno kratka čipkasta haljina kao treći model primerenija je za letnja venčanja, dok je četvrta haljina neka kombinacija košulje i haljine. Ovaj četvrti model je idealan za one koji vole jedinstevnost.

Poslednji model, ali ništa manje lep i važan nama je omiljen. Duga haljina bez rukava koja je izuzetno romantična predstavlja savršenu haljinu za mlade koje teže tradicionalnom stilu.

Marc Marc Jacobs Lancaster White Lace Dress Venčanice koje volimo: Čipka i romantika Lover Rosebud Asymmetrical White Lace Dress Venčanice koje volimo: Čipka i romantika Dolce Vita Winsor Organza White Lace Dress Venčanice koje volimo: Čipka i romantika BCBG Max Azria Lunah White Lace Shirtdress Venčanice koje volimo: Čipka i romantika White Lace Dresses Venčanice koje volimo: Čipka i romantika

Jovana Katić

Comments