Ako je vaš cilj da zasenite zvanice svojim izgledom i besprekornom venčanicom, onda svakako treba da izaberete raskošnu haljinu koja izgleda impozantno spreda ali i od pozadi. Kada je izbor savršene haljine u pitanju, i najmanji detalj je jako bitan jer upravo su sitnice te koje venčanicu čine posebnom, drugačijom i prelepom za oko. Nema sumnje da većina žena o svom venčanju mašta još od ranog detinjstva i da o izboru haljine razmišlja i mesecima u napred. Bilo da se odlučite za balsku haljinu ili za venčanicu sirena kroja, svakako da je poželjno da izaberete onaj model koji je i od pozadi ukrašen čipkom, cirkonima ili tilom. Možda vas baš neki od modela koji smo izdvojkili za vas inspiriše da sašijete, kupite ili iznajmite venčanicu iz snova.

Ovaj model venčanice je najnoviji trend za 2017. godinu, a nema sumnje da su dizajneri došli na ideju da su gola leđa seksi, a cirkoni najlepši ukras svake svečane haljine.

Jednostavna bela i duga haljina izgledaće još impozantnije ako je ukrašena upadljivom mašnom.

Veliki broj žena će se složiti da je čipka najlepoši ukras na venčanici, a istina je na ovakav način napravljena venčanica zaista pleni kako spreda tako i od pozadi.

Comments