Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Magazin Harper’s Bazaar” predstavio je kolekciju venčanica koja kao da je iz raja izašla.

Predivne venčanice raznih kreatora nalaze se na spisku želja mnogih devojaka, a samo retki imaju šansu da želju ostvare, dok se druge devojke teše gledanjem istih.

Ukoliko i vi ne možete sebi priuštiti venčanicu brenda Pronovias, ne preostaje vam ništa drugo nego da inspiraciju pronađete baš ovde ili da pronađete neku koja je slična vašoj omiljenoj iz ovog niza.

Haljine su ukrašene čipkom i ima raznih modela, od onih jednostavnijih do glamuroznih sa velikom korpom i materijalom koji se vuče po podu.

Da li volite haljine sa top izrezom, kratkim rukavima ili one sa bretelama?

Da li preferirate vintage stil ili čistu eleganciju?

Bilo šta od ovoga da vam padne na pamet, kolekcija Pronovias ima. Posebni detalji na ovim haljinaman pored čipke, jesu biseri, kao i diskretni vezovi. Nadamo se da će vam se dopasti ova kolekcija i jedva čekamo sledeću ovog svetski poznatog brenda.

134 Venčanice iz snova: Čarolija koju donosi jedan od najtraženijih brendova 228 Venčanice iz snova: Čarolija koju donosi jedan od najtraženijih brendova 319 Venčanice iz snova: Čarolija koju donosi jedan od najtraženijih brendova 417 Venčanice iz snova: Čarolija koju donosi jedan od najtraženijih brendova 515 Venčanice iz snova: Čarolija koju donosi jedan od najtraženijih brendova 614 Venčanice iz snova: Čarolija koju donosi jedan od najtraženijih brendova 714 Venčanice iz snova: Čarolija koju donosi jedan od najtraženijih brendova 89 Venčanice iz snova: Čarolija koju donosi jedan od najtraženijih brendova

Izvor fotografija: harpersbazaar.com

Violeta Stojanović

Editors choice