Ako je sudeći prema beauty influenserima, ovo će biti svadbeni trendovi za narednu godinu

Sveže ideje za letnje venčanje

Umesto venčanice – odelo!

Wedding Beauty Guide: Hair&Makeup saveti za tvoj najvažniji dan

Boho venčanica: Čista romantika!

Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

Warning: imagejpeg(/srv/wannabe/bride/wp-content/uploads/2013/11/Kanye-West-kisses-Kim-Kardashian-846338-870x350.jpg): failed to open stream: Permission denied in /srv/wannabe/bride/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 387

Nastavljamo u modnom maniru. Prvi deo pogledajte ovde!

Hayley Paige

Za razliku od lepršavih suknji i kitnjastih  korseta koje su drugi dizajneri zamislili, Hayley Paige je nacrtala mekšu, čipkanu sirena-venčanicu za Kim. Iako i ovu haljinu karakterišu silueta koja ističe obline i razmetljivo dubok dekolte,  Hayley Paige se, kao i Jim Hjelm, odlučila za duge rukave. Njenu skicu sjajno dopunjuje dramatični dugi veo sa istim čikastim aplikacijama kao i na haljini.

Hayley Paige sirena model sa dugim velom za Kim Venčanica za Kim Kardashian: Ideje poznatih dizajnera (2. deo)Alvina Valenta

Sa živopisnim cvetnim ukrasima i blago rumenim tonom, jasno je da je Jessica Williams iz Alvina Valenta-e imala na umu prolećno venćanje za Kim. Prelep kontrast romantičnih detalja i dramatične siluete sa otvorenim leđima koja privlače poglede.

Alvina Valenta za prolecno vencanje Venčanica za Kim Kardashian: Ideje poznatih dizajnera (2. deo)Val Stefani

Ova kreatorka osmislila je dvodelnu venčanicu od crne čipke, skromnog izreza. Ovaj alternativni model sirena venčanice sa mnogo detalja uzima u obzir Kimin prelazak na tamnije, monohromatske nijanse garderobe, kao i skorašnji trend odvojenog gornjeg dela na modnim pistama.

Ekstravagancija Val Stefani Venčanica za Kim Kardashian: Ideje poznatih dizajnera (2. deo)Kelly Faetanini

Kelly Faetanini takođe zamišlja Kim u sirena haljini. Njena skica haljine,koju dizajnerka opisuje kao “dramatičnu, uzane siluete koja se naglo širi, od svilenog žoržeta, sa beskrajnim lepršavim karnerima”, savršeno kombinuje strukturu i pokret. Bez obzira na to koliko je Kimin stil postao rafiniran, znamo da ona ne može da odoli blještavim detaljima. Zato je ova kreatorka ukrasila leđa svetlucavim dugmićima od veštačkih dijamanata – dovoljno svetlucavog da je istakne, a da ipak  ne šljašti previše.

Kelly Faetanini zna sta Kim voli Venčanica za Kim Kardashian: Ideje poznatih dizajnera (2. deo)Angel Rivera

Ovaj dizajner venčanica uzeo je u obzir Kimin lični stil kao i njen najvažniji zadatak – majčinstvo. “Kim je naporno radila da se vrati u formu nakon rođenja male North, zato sam dizajnirao haljinu koja ističe sve njene prelepe obline”.

Angel Rivera specijalno za Kim Venčanica za Kim Kardashian: Ideje poznatih dizajnera (2. deo)

Izvor fotografija: Brides.com

Milica Novaković

Editors choice