Nastavljamo u modnom maniru. Prvi deo pogledajte ovde!

Hayley Paige

Za razliku od lepršavih suknji i kitnjastih  korseta koje su drugi dizajneri zamislili, Hayley Paige je nacrtala mekšu, čipkanu sirena-venčanicu za Kim. Iako i ovu haljinu karakterišu silueta koja ističe obline i razmetljivo dubok dekolte,  Hayley Paige se, kao i Jim Hjelm, odlučila za duge rukave. Njenu skicu sjajno dopunjuje dramatični dugi veo sa istim čikastim aplikacijama kao i na haljini.

Hayley Paige sirena model sa dugim velom za Kim Venčanica za Kim Kardashian: Ideje poznatih dizajnera (2. deo)Alvina Valenta

Sa živopisnim cvetnim ukrasima i blago rumenim tonom, jasno je da je Jessica Williams iz Alvina Valenta-e imala na umu prolećno venćanje za Kim. Prelep kontrast romantičnih detalja i dramatične siluete sa otvorenim leđima koja privlače poglede.

Alvina Valenta za prolecno vencanje Venčanica za Kim Kardashian: Ideje poznatih dizajnera (2. deo)Val Stefani

Ova kreatorka osmislila je dvodelnu venčanicu od crne čipke, skromnog izreza. Ovaj alternativni model sirena venčanice sa mnogo detalja uzima u obzir Kimin prelazak na tamnije, monohromatske nijanse garderobe, kao i skorašnji trend odvojenog gornjeg dela na modnim pistama.

Ekstravagancija Val Stefani Venčanica za Kim Kardashian: Ideje poznatih dizajnera (2. deo)Kelly Faetanini

Kelly Faetanini takođe zamišlja Kim u sirena haljini. Njena skica haljine,koju dizajnerka opisuje kao “dramatičnu, uzane siluete koja se naglo širi, od svilenog žoržeta, sa beskrajnim lepršavim karnerima”, savršeno kombinuje strukturu i pokret. Bez obzira na to koliko je Kimin stil postao rafiniran, znamo da ona ne može da odoli blještavim detaljima. Zato je ova kreatorka ukrasila leđa svetlucavim dugmićima od veštačkih dijamanata – dovoljno svetlucavog da je istakne, a da ipak  ne šljašti previše.

Kelly Faetanini zna sta Kim voli Venčanica za Kim Kardashian: Ideje poznatih dizajnera (2. deo)Angel Rivera

Ovaj dizajner venčanica uzeo je u obzir Kimin lični stil kao i njen najvažniji zadatak – majčinstvo. “Kim je naporno radila da se vrati u formu nakon rođenja male North, zato sam dizajnirao haljinu koja ističe sve njene prelepe obline”.

Angel Rivera specijalno za Kim Venčanica za Kim Kardashian: Ideje poznatih dizajnera (2. deo)

Izvor fotografija: Brides.com

Milica Novaković

Comments