Od momenta kad je  Kanye zaprosio Kim,počelo je nestrpljivo  iščekivanje detalja oko ovog venčanja koje će, bez ikakve sumnje, biti veoma ekstravagantno. Osim  mesta i datuma ove manifestacije, ono što predstavlja predmet znatiželje javnosti je upravo venčanica koju će poneti buduća gospođa West. U želji da zadovoljimo glad za modnim detaljima, predstavljamo vam najinteresantnije skice poznatih dizajnera venčanica, koje su oni osmislili specijalno za Kim.

Reem Acra

Pošto je  Reem Acra poznata po složenim detaljima i luksuznom dizajnu, ne bi bilo iznenadjenje da Kim ponese upravo njenu kreaciju. Lako bismo je mogli zamisliti u ovoj haljini, sa šlepom  moderne teksture i duboko sečenim izrezom na leđima – dramatično i moderno, sa pravom dozom seksepila.

Reem Acra kreira za Kim Venčanica za Kim Kardashian: Ideje poznatih dizajnera (1. deo)Theia

Don O’Neill, kreativni direktor modne kuće Theia, predložio je nešto smeliji dizajn venčanice, budući da je na prethodnom venčanju Kim odabrala tradicionalan model. “Suknja ima puder roze postavu i prekrivena je cvetovima boje slonovače sa delikatnim rumenim obodom.” Silueta ovog modela ističe obline, a posebna pažnja posvećena je raskošnom  vezu sačinjenom od Swarovski kristala, staklenih perli sa srebrnom podlogom i minijaturnih svilenih cvetića ručne izrade.

Kreacija brenda Theia Venčanica za Kim Kardashian: Ideje poznatih dizajnera (1. deo)

Rivini

Skica Rivinija predstavlja oličenje transformacije Kiminog stila pod Kanye-ovim uticajem – od preterano glamuroznog, do uglađenijeg i svedenijeg. Rita Vinieris odabrala je model koji prati liniju tela i blago se širi. sa dosta diskretnim dekolteom. Fino ukrašeni top sa V-izrezom daje haljini trendi notu sa prizvukom nevaljalog.

Rita Vinieris iz modne kuce Rivini ovako zamislja Kim Venčanica za Kim Kardashian: Ideje poznatih dizajnera (1. deo)

Ines Di Santo

Dame koje stoje iza ovog brenda, Ines i Veronica Di Santo, uzele su u obzir preference budućeg muža Kanye-a. Sirena model savršeno naglašava Kimine obline, a slojevi organze koji lepršaju iza mlade ostavljaju utisak prefinjene lakoće. “Mislimo da bi se Kanye-u svidele barokne niske perli i vez. Lično nam se dopada kako bi ova haljina naglasila Kiminu figuru, naročito gornji deo obavijen svilenim trakama, polukružno sečen dekolte i lepršavi karneri na suknji.”

Ines Di Santo po Kanyeovom ukusu Venčanica za Kim Kardashian: Ideje poznatih dizajnera (1. deo)

Watters

Vatana Watters, predsednik i osnivač Wattersa, je takođe zaključio da bi za Kim pun pogodak bila venčanica u boji. “Mislim da bi uz njen ten i novu boju kose savršeno pristajala boja pudera. Ova haljina sa siluetom koja ističe obline napravljena je od tila u boji ovsene kaše, meke svetlucave cekin čipke bojene vodenom štampom, ispod sloja od Alenson čipke, ukrašena Swarovski kristalima koji ističu Kiminu glamuroznu stranu.“

Watters preporucuje vencanicu u boji za Kim Venčanica za Kim Kardashian: Ideje poznatih dizajnera (1. deo)

Jim Hjelm

Jim Hjelm nudi daleko umereniju zamisao venčanice za Kim.  Klasičan kroj suknje u obliku trube, ukrašen gornji deo i uglađeni dugi rukavi su sofisticirani i vanvremenski. Naravno, ne bi bilo vredno Kardashian-ove da nema neki detalj od kojeg zastaje dah – u ovom slučaju, to je duboki V-izrez.

Klasicni dizajn Jima Hjelma Venčanica za Kim Kardashian: Ideje poznatih dizajnera (1. deo)

Izvor fotografija: Brides.com

Milica Novaković

Comments