Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Zaljubljeni parovi u želji da zadive sve prisutne zvanice na venčanju ne žale novac ni uloženi trud kako bi sve izgledalo kao u bajci i na filmu. Venčanje je dan o kome gotovo svaka žena sanja još otkako je bila devojčica. Kada su u pitanju luksuzna venčanja ne pita se za cenu i ništa nije premalo niti previše. Luksuzna venčanja ranije su bila rezervisana za poznate ličnosti iz sveta mode, filma i šou biznisa ali i za pripadnike kraljevskih porodica i najviše državne zvaničnike.

Danas su dostupna svima onima koji mogu da ih priušte. Trošenje velikih sredstava jedni karakterišu kao snobizam i bacanje novca, dok drugi kažu da se venčavaju samo jednom u životu i da su takav dan zaslužili. Ukoliko želite da se o vašem venčanju priča, onda priredite zvanicama nešto nesvakidašnje i naravno skupo!

Ukoliko želite kraljevsko venčanje i ne žalite da potrošite velike svote novca kako biste udovoljili zvanicama koje preferiraju luksuz i imaju istančan ukus, onda goste na venčanju poslužite jednom od najskupljih kafa na svetu. Reč je o Black Ivory kafi koja spada u jedan od najskupljih napitaka na svetu. Zrna ove kafe dobijaju se od balege slona, koji se prvo hrane bobicama kafe, a zatim se zrna izdvajaju iz njihovog izmeta, suše se i peku. Cena? Prava “sitnica”. Za kafu dobijenu ovim procesom potrebno je izdvojiti oko 500 dolara za pola kilograma.

black ivory kafa Luksuzna venčanja za one sa istančanim ukusom

Editors choice