Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Najvažniji trendovi venčanica u 2020.

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

1/3

Prolećne haute couture kolekcije za 2016. godinu najpoznatijih svetskih kreatora, ovih dana doživljavaju svoju najspektakularniju prezentaciju, i to na tradicionalnoj Nedelji visoke mode u Parizu. S obzirom na to da ona ove godine traje do 28. januara, tokom naredna dva dana ćemo sigurno moći da vidimo još mnogo veličanstvenih kreacija poznatih dizajnera, dok smo danas, među toaletama koje su na nas ostavile utisak, izdvojili one koje će vam sigurno poslužiti kao inspiracija za venčanje. Verujte nam na reč, predivne su!

Predivna bela haljina sa duplim kopčanjem, koja je pritom strukirana kaišem i ukrašena perjem pri samom dnu, predstavljena je na reviji brenda Alexis Mabile. Zašto smo baš nju izdvojili? Zato što je potpuno nekonvencionalna, a opet veoma elegantna i efektna da sa njom izgledate spektakularno na svom venčanju.

visoka moda vencanice 1 Veličanstvene haute couture toalete kao INSPIRACIJA za venčanje

Haljina koja je spreda kraća, a pozadi duga i glamurozna, interesantan je izbor za svaku mladu. Nama je na ovogodišnjoj Nedelji visoke mode pažnju privukla upravo ova predivna toaleta modne kuće Giambattista Valli, čijoj impozantnosti znatno doprinosi predivna sirova svila sa ružičastim detaljima, od koje je izrađena.

visoka moda vencanice 2 Veličanstvene haute couture toalete kao INSPIRACIJA za venčanje

Editors choice