Znamo da je venčanje najvažniji dan u životu svake devojke i isto tako znamo da želite da tog dana sve bude savršeno, a tu podrazumevamo najpre vaš izgled. Realno, jeste nam bitno kako će sve ispasti, ali ipak najviše brinemo o tome kako ćemo “ispasti” mi – frizura, šminka, da li ćemo uspeti da izgubimo tih nekoliko kilograma viška i, pod broj jedan, koju ćemo venčanicu odabrati. Eh, izbor haljine zaista ume da bude težak jer nam se čini kao da nijedna haljina koju smo videle nema “ono nešto”. Upravo zato smo u stanju da danima, nedeljama i mesecima istražujemo, “kopamo”, gledamo i biramo ne bismo li pronašle ono što tražimo. I upravo zato inspiracije kada je reč o venčanicama nikada dosta! Pogledajte ove zanosne venčanice, verujemo da ćete se zaljubiti u njih na prvi pogled.

Za mlade koje žele da budu originalne, venčanice koje nisu kao i sve ostale biće pravi izbor, kao što je na primer ova haljina srednje dužine koja se ljupko širi, a koja savršeno ističe vaša ramena. Osim toga, nije neophodno da odaberete vnčanice koje su previše raskošne, “pufnaste” i pune slojeva i “spratova” kakve obično zamišljate svoje venčane haljine. Naprotiv, nekad su ležernost i jednostavnost bolji izbor.

Prelepe haljine ukrašene sitnim sjajnim perlicama ili romantičnom čipkom sigurno će oduševiti devojke koje maštaju o tome da izgledaju kao princeze iz bajki!

vencanice 1 U ove zanosne venčanice zaljubićete se na prvi pogled (GALERIJA) vencanice 2 U ove zanosne venčanice zaljubićete se na prvi pogled (GALERIJA) vencanice 31 U ove zanosne venčanice zaljubićete se na prvi pogled (GALERIJA) vencanice 4 U ove zanosne venčanice zaljubićete se na prvi pogled (GALERIJA)
Comments