Šta da obučete u ulozi kume, za venčanje? Nije tako jednostavno – treba da budete elegantni i doterani, u skladu sa nevestom i njenim stilom, ali nikako ne treba da je zasenite. Ove godine su popularne duge haljine od materijala koji lagano padaju, prateći liniju tela, a najveći ukrasi se postižu krojevima, a ne dodavanjem detalja. Pronađite inspiraciju u našim predlozima.

Gornji deo sa suknjom

Ova haljina deluje kao da je iz dva dela – gornji je krojen “ukršteno” a suknja “nacigovana” u struku. Ako vašom siluetom ne dominira poprsje, a želite da pokrijete druge obline, ovo je dobar izbor.

BHLDN Аdena Dress

Jednostavnog kroja, ova haljina ima dubok šlic napred, na levoj ili desnoj strani, koji daje vašoj pojavi eleganciju, uz umerenu izazovnost.

Jenny Yoo Ryder Dress

Romantična haljina, koja će se dobro slagati uz sličan nevestin izbor – ako je njena venčanica penušava i u slojevima, vi možete odabrati nešto umereniju varijantu, koja izgleda veoma ženstveno. Zapazite kako gornji deo ima horizontalne nabore na materijalu, a donji vertikalne.

Jenny Yoo Kiara Dress

Još jedna haljina koja ima dubok šlic, ali je nešto ženstvenija i ležernija u izboru materijala i kroja – deluje kao nešto svečanija letnja haljina, vedra i ženstvena.

Izrez na ramenima

Haljina koja otkriva ramena ima čvršći gornji deo nalik korsetu (da bi se držala, pošto naramenice ležerno padaju), a posbnost joj daje dezen i boja. Veliki cvetovi su veoma u trendu – odaberite materijal sa cvetnim printom koji se slaže uz nevestin buket.

Comments