Jedan od najnovijih trendova na modnoj sceni svakako su elegantne šnale za kosu, koje smo do sada mogle da vidimo i na revijama poznatih svetskih dizajnera, ali i na crvenom tepihu. Reč je o diskretnom, ali veoma efektnom aksesoaru koji se može poneti u svim prilikama, među kojima je, naravno, i venčanje.

Stoga, ako želite da izgledate drugačije i da u svoj izgled na venčanju unesete nešto novo, onda bi trebalo da ponesete ovaj trendi aksesoar.

Na reviji modne kuće Roshi Porkar, održanoj na Nedelji mode u Berlinu, predstavljena je kolekcija za proleće/leto 2015. godine, na kojoj su manekenke nosile kosu vezanu u rep ukrašenu mnoštvom interesantnih šnalica, čime je stvoren poseban efekat. Ako želite da i vi na svom venčanju postignete nešto drugačiji i smeliji izgled, odlučite se za ove interesantne šnalice.

trendi aksesoari elegantne snale za kosu rosi porkar Trendi aksesoari: Elegantne šnale za kosu

Iste nedelje se i Peret Šad na svojoj reviji odlučio za ovaj trend, s tom razlikom što su njegove manekenke nosile srebrne šnale. Ovaj aksesoar može biti odličan za sve mlade koje žele da imaju elegantan, ali diskretan detalj u kosi na svom venčanju.

trendi aksesoari elegantne snale za kosu peret sad Trendi aksesoari: Elegantne šnale za kosu

Međutim, nisu se samo dizajneri odlučili za ovaj trend iz devedesetih. Glumica Ket Denings je na crvenom tepihu ponela jednu, ali veoma glamuroznu šnalicu, kojom je zakačila lokne u stilu starog Holivuda. Ako i vi želite da izgledate glamurozno poput holivudskih diva, ponesite ovaj model na svom venčanju.

trendi aksesoari elegantne snale za kosu ket denings Trendi aksesoari: Elegantne šnale za kosu

Kejtlin Moe nam je dokazala da čak i devojke koje imaju kratku kosu mogu poneti ovaj trendi aksesoar. Kejtlin je ponela zlatnu šnalicu ukrašenu biserima, koja je dodatno istakla njenu platinasto plavu kosu.

trendi aksesoari elegantne snale za kosu kejtlin moe Trendi aksesoari: Elegantne šnale za kosu

Za kraj smo ostavili kraljicu retro stilaTejlor Svift. Popularna pevačica je ovaj trend ponela tako što je kosu zakačila dvema šnalicama ukrašenim perlama i biserima, i kao i uvek izgledala savršeno. Ugledajte se na Tejlor na svom venčanju i sigurno nećete pogrešiti!

trendi aksesoari elegantne snale za kosu tejlor svift Trendi aksesoari: Elegantne šnale za kosu

Izvor fotografija: stylebistro.com

Jasna Đorđević

Comments