Kad smo išli u srednju školu, sve devojke su nosile one viseće minđuše, sa perlama, kristalima i onim metalnim delom koji nam ostavlja crne i zelene fleke po koži.

Na svakoj ekskurziji, bilo da se obilaze manastiri ili se ide u inostranstvo, kupovale bismo po pet pari, a i svakako bi se raspale nakon dva nošenja.

Međutim, sada se ponovo nose velike minđuše, doduše, ove za kojima su poludele zvezde nisu ni nalik tim kineskim koje smo nosile kao tinejdžerke. Daleko skuplje, od plemenitih materijala, pažljivo urađene, tako da ne budu teške, a da izgledaju glomazno, takozvane statement minđuše postale su nešto što svaka devojka koja prati trendove mora imati.

Ako volite romantičan i glamurozan izgled, birajte one koje izgledaju kao lusteri. Za ghetto dame, koje vole urbani šik izgled, preporučujemo alke i razne varijacije na tu temu.

Ono na šta bi trebalo da obratite pažnju kada se odlučite za ovakav nakit jeste da on treba da istakne lepotu vašeg vrata, lica i ramena, a ne da prekrije ovaj deo!

Najbolje izgleda kada se nosi uz skupljenu kosu, konjski rep ili punđu.

Mi smo izdvojili najupečatljivije komade koji su se pojavili na modnim pistama širom sveta, a vi nabavite svoj par, navucite dugu letnju haljinu, pokupite kosu i zablistajte!

daks bty s14 005 Velike minđuše za moj dan de la renta bjx s14 002 Velike minđuše za moj dan de la renta bjx s14 003 Velike minđuše za moj dan dolce e gabb bjx s14 007 Velike minđuše za moj dan dolce e gabb bjx s14 014 Velike minđuše za moj dan etro bty s14 014 Velike minđuše za moj dan ferretti bjx s14 005 Velike minđuše za moj dan

Lenka Gatić

Comments