Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/4

Ko može da vam da bolje savete za savršen izgled kože, šminke, tela i frizure do svetski poznatih supermodela. One su uvek sređene, perfektno obučene, našminkane i isfrizirane. A, tajnu savršenog izgleda retko kad podele sa “običnim svetom”.

Na venčanju treba da izgledate poput kraljice; savršen ten, koža, lice i figura se podrazumevaju, a ovo su saveti najlepših žena koje možete da primenite sada i u praksi.

Miranda Ker

Australijski super model Miranda Ker poznata je kao neko ko izuzetno vodi računa o izgledu svog tena i kože, pogotovo lica. Kako sama kaže pošto ima izuzetno suvu kožu, pilinzi lica i tela su njena svakodnevna rutina. Jutranji i večernji piling savršen je način da vam proradi cirkulacija i da vam obrazi i lice dobiju prirodan, crvenkast ton, kao da ste stavili rumenilo.

To je takođe odličan način da skinete mrtve ćelije sa lica, pogotovo ako se svakodnevno šminkate. Na venčanju morate da imate savršeno čisto lice bez bubuljica, mitisera, crvenila i akni, i zato vam savet ove lepotice itekako može pomoći da to i ostvarite.

Miranda Ker Tajne lepote supermodela koje možete primeniti za venčanje

Editors choice