1/3

Čim ste počeli sa planiranjem venčanja, gotovo odmah proradi ona ženska strana i počne maštanje i potraga za savršenom venčanicom iz snova. Sigurno ste još kao dete sebe zamišljali u dugoj, beloj haljini koja će na sve prisutne ostaviti utisak, a  sad je san konačno postao stvarnost i vreme je da krenete u šoping. Svakako da ćete danima pretraživati po internetu kakve venčanice su moderne i šta određeni saloni imaju u ponudi, a mnoge od vas će inspiraciju za savršenu haljinu gledati da “ukradu” od poznatih holivudskih dama. Bez obzira da li venčanicu tražite u nekom magazinu o venčanjima, na Instagramu, Pinterestu ili po salonima, morate da imate mnogo toga na umu pre nego što kažete “da” haljini iz snova i odlučite se za kupovinu iste.

Mnogim ženama se na prvi pogled neka haljina učini idealnom, a kasnije kao da se razočaraju i smatraju da su se zaletele i da su napravile pogrešan potez jer nisu dovoljno vremena posvetile istaživanju, probama kao i kupovini iste. Nekima je svakako cilj da venčanicu kupe po pristupačnoj ceni, te jure sajmove i rasprodaje, ali pre nego što krenete u kupovinu, evo o čemu morate da razmislite, jer nema povraćaja novca niti mogućnosti da se predomislite.

Istražujte ali otvorenog uma

Kao i za svaku veliku kupovinu potrebno je na vreme se pripremiti i razmotriti sve opcije. Jednom se udajete, a vaša venčanica treba da oslikava upravo vas i vaš personaliti. Zato ne žurite jer ste čuli da je u nekom od salona trenutno sniženje i sve u pola cene. Mnogi saloni će vam rado spustiti cenu haljine u koju ste se zaljubili iako trenutno vaša haljina iz snova nije na popustu. Važno je da se raspitate i koji modni dodaci i aksesaori idu besplatno uz cenu haljine, naravno kako biste dodatno uštedeli novac. I ne zaboravite da isprobate haljine svih krojeva i dezena. Nikada se ne zna koji model je stvoren baš za vas.

vencanica Sve što treba da znate PRE kupovine venčanice

Editors choice