Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Čim ste počeli sa planiranjem venčanja, gotovo odmah proradi ona ženska strana i počne maštanje i potraga za savršenom venčanicom iz snova. Sigurno ste još kao dete sebe zamišljali u dugoj, beloj haljini koja će na sve prisutne ostaviti utisak, a  sad je san konačno postao stvarnost i vreme je da krenete u šoping. Svakako da ćete danima pretraživati po internetu kakve venčanice su moderne i šta određeni saloni imaju u ponudi, a mnoge od vas će inspiraciju za savršenu haljinu gledati da “ukradu” od poznatih holivudskih dama. Bez obzira da li venčanicu tražite u nekom magazinu o venčanjima, na Instagramu, Pinterestu ili po salonima, morate da imate mnogo toga na umu pre nego što kažete “da” haljini iz snova i odlučite se za kupovinu iste.

Mnogim ženama se na prvi pogled neka haljina učini idealnom, a kasnije kao da se razočaraju i smatraju da su se zaletele i da su napravile pogrešan potez jer nisu dovoljno vremena posvetile istaživanju, probama kao i kupovini iste. Nekima je svakako cilj da venčanicu kupe po pristupačnoj ceni, te jure sajmove i rasprodaje, ali pre nego što krenete u kupovinu, evo o čemu morate da razmislite, jer nema povraćaja novca niti mogućnosti da se predomislite.

Istražujte ali otvorenog uma

Kao i za svaku veliku kupovinu potrebno je na vreme se pripremiti i razmotriti sve opcije. Jednom se udajete, a vaša venčanica treba da oslikava upravo vas i vaš personaliti. Zato ne žurite jer ste čuli da je u nekom od salona trenutno sniženje i sve u pola cene. Mnogi saloni će vam rado spustiti cenu haljine u koju ste se zaljubili iako trenutno vaša haljina iz snova nije na popustu. Važno je da se raspitate i koji modni dodaci i aksesaori idu besplatno uz cenu haljine, naravno kako biste dodatno uštedeli novac. I ne zaboravite da isprobate haljine svih krojeva i dezena. Nikada se ne zna koji model je stvoren baš za vas.

vencanica Sve što treba da znate PRE kupovine venčanice

Editors choice