Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Svi težimo nežnoj i glatkoj koži, ali ponekad se stvari ipak izmaknu našoj kontroli. Pojavljivanje strija je proces protiv koga nemamo mnogo kapaciteta da se izvorimo, budući da se uvek desi nekako neočekivano.

Najbolje što možemo je da naučimo što više o njima, otkrivajući uzroke nastajanja strija i metode kojima bismo ih sakrili ili smanjili.

strije 3 Sve što niste znali o strijama

Na različitim delovima tela nastaju iz različitih razloga. Ono što je pak zajedničko ovim “pukotinama” na telu je činjenica da nastaju kada elastičnost kože zakaže, i ona počinje da se zateže do pucanja. Minijaturni kapilari u njoj tada takođe pucaju, i to je razlog što nove strije uvek imaju neku upadljivu, ljubičastu boju.

Određene grupe ljudi su podložnije njihovom nastanku – a među njima dominiraju trudnice, adolescenti i bodi-bilderi. Kako telo u sva tri slučaja počinje naglo da se menja i raste, koža često popusti pod pritiskom.

Geni igraju značajnu ulogu u njihovom nastajanju. Zbog toga je teško zaštititi se od njihovog nastajanja, ali se svakako možemo boriti sa njima.

Editors choice