Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Cveće u kosi je idealan ukras za venčanje, naročito ako ste organizovali romantično svadbeno veselje na otvorenom. Čak i ako vam je atmosfera i venčanica u klasičnom i tradicionalnom maniru, cveće u kosi će vrlo lepo izgledati, ako imate dugu kosu. Duga kosa dozvoljava razne varijante ležernih, romantičnih frizura, koje možete ukrasiti cvetovima na brojne načine. Stilisti ipak ne preporučuju ovaj ukras ukoliko nosite krinolinu (bolje će pristajati veo, ili dijadema), ali ako ste odabrali manje zahtevnu venčanicu, ili ste se opredelili za nekonvencionalan izgled, cveće će doprineti vašoj svežini i oživeće vašu pojavu (za razliku od komplikovanih lokni i frizura koje moraju da se učvrste lakom sa kojima ćete izgledati kruto i veštački, kao lutka u izlogu).

Još jedna prednost je što frizuru sa cvetovima ili cvetićima možete napravite kod kuće, uz pomoć prijateljice, ili same, ako ste vešte, bez trošenja novca na frizera. Naravno, govorimo o prirodnom cveću, koje možete nabaviti u cvećari, ili ga nabrati u bašti, a inspiraciju možete pronaći u junakinjama bajki i filmova.

Jednostavne lokne

Namotajte kosu na obične uvijače, ili krpice – tako će lokne biti lagane, krupne i prirodne i nećete oštetiti kosu uvijanjem uz pomoć toplote. Na lepršavu frizuru sa jednostavnim, krupnim loknama, divno ide venčić od prirodnog cveća. Može vam ga napraviti neko stručan, a možete i sami – napravite neke probne, da vidite kako vam ide, potražite neki tutorijal na internetu, pa pratite uputstva.

Editors choice