Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Najvažniji trendovi venčanica u 2020.

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

1/2

Cveće u kosi je idealan ukras za venčanje, naročito ako ste organizovali romantično svadbeno veselje na otvorenom. Čak i ako vam je atmosfera i venčanica u klasičnom i tradicionalnom maniru, cveće u kosi će vrlo lepo izgledati, ako imate dugu kosu. Duga kosa dozvoljava razne varijante ležernih, romantičnih frizura, koje možete ukrasiti cvetovima na brojne načine. Stilisti ipak ne preporučuju ovaj ukras ukoliko nosite krinolinu (bolje će pristajati veo, ili dijadema), ali ako ste odabrali manje zahtevnu venčanicu, ili ste se opredelili za nekonvencionalan izgled, cveće će doprineti vašoj svežini i oživeće vašu pojavu (za razliku od komplikovanih lokni i frizura koje moraju da se učvrste lakom sa kojima ćete izgledati kruto i veštački, kao lutka u izlogu).

Još jedna prednost je što frizuru sa cvetovima ili cvetićima možete napravite kod kuće, uz pomoć prijateljice, ili same, ako ste vešte, bez trošenja novca na frizera. Naravno, govorimo o prirodnom cveću, koje možete nabaviti u cvećari, ili ga nabrati u bašti, a inspiraciju možete pronaći u junakinjama bajki i filmova.

View this post on Instagram

Authentic L♡VE by @dfueco

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Jednostavne lokne

Namotajte kosu na obične uvijače, ili krpice – tako će lokne biti lagane, krupne i prirodne i nećete oštetiti kosu uvijanjem uz pomoć toplote. Na lepršavu frizuru sa jednostavnim, krupnim loknama, divno ide venčić od prirodnog cveća. Može vam ga napraviti neko stručan, a možete i sami – napravite neke probne, da vidite kako vam ide, potražite neki tutorijal na internetu, pa pratite uputstva.

Editors choice