Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Sigurno ćete na venčanju nositi belu venčanicu dok će vaš partner biti u crnom odelu. Ovo je proverena kombinacija. Zašto se onda ne biste odlučili za crno-belu dekoraciju venčanja? Ovo će doprineti da ceo događaj izgleda glamurozno.

Crno-beli stolovi i stolice učiniće da vaš prostor izgleda veoma glamurozno i elegantno! Možete se odlučiti za bele stolove i stolice sa crnim elementima. Zidovi u crno-belom dezenu učiniće da vaš prostor odiše glamurom!

Jedna od opcija moglo bi da bude i posuđe u crno-beloj kombinaciji, ili kombinacija u kojoj je belo posuđe na crnom stolu. Možete se odlučiti za veliki izbor svećnjaka, čaša i cveća koji će dodatno naglasiti vašu svadbenu dekoraciju.

Nemojte zaboraviti na tortu! Kako bi se uklopila sa vašom dekoracijom, naručite je u crno-beloj boji. Bela torta sa crnim detaljima kao što je mašna, može biti odlična kombinacija.

Mlade koje su se odlučile za belu venčanicu mogu jednu takvu nadograditi crnim detaljima. Venčanje je rezervisano za belu haljinu, ali zašto ne biste eksperimentisali i obukli crno-belu venčanicu? Odlično će se uklopiti uz odelo vašeg partnera, a možete se odlučiti i za štikle u ovoj boji.

Pogledajte neke od zanimljivih ideja za crno-belu klasiku!

svadbena dekoracija crno belo1 Svadbena dekoracija: Crno bela klasika! crno bela svadbena dekoracija1 Svadbena dekoracija: Crno bela klasika! crno bela svadbena dekoracija2 Svadbena dekoracija: Crno bela klasika! crno bela svadbena dekoracija3 Svadbena dekoracija: Crno bela klasika! crno bela svadbena dekoracija4 Svadbena dekoracija: Crno bela klasika! crno bela svadbena dekoracija5 Svadbena dekoracija: Crno bela klasika! crno bela svadbena dekoracija6 Svadbena dekoracija: Crno bela klasika! crno bela svadbena dekoracija7 Svadbena dekoracija: Crno bela klasika! crno bela svadbena dekoracija8 Svadbena dekoracija: Crno bela klasika!

Mirjana Radojević

Editors choice