Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Dvadeseset godina posle smrti, lepota Odri Hepbern (Audrey Hepburn) nastavlja da očarava. Jedna od najboljih glumica svih vremena, sa raznolikim ulogama, svojim gracioznim stilom oduvek se izdvajala i ostala upamćena po prirodnoj lepoti. Žena zlatnog doba bila je poznata po vitkoj figuri, a kratka kosa bila je vodič za stil svim mladama.

Odri sa zanimljivim detaljem u kosi Stil Audrey Hepburn: Glamurozno i elegantno

Neponovljiva i očaravajuća!

Bila je visoka čitavih 170 centimetara, a teška svega 50 kilograma. Za nju je jednom prilikom rečeno da je prema standardima svih salona za ulepšavanje, kao i izbora lepote, beznadežno asimetrična i neproporcionalno građena, ali ona i pored toga postaje i ostaje jedna od modnih ikona. Bila je neverovatno zaljubljena u modu i jednom prilikom je izjavila da, dok neki ljudi sanjaju o bogatstvima, ona sanja o ormarima. Odlika njenog stila bila je diskretnost.

Odri je bila jedna od onih osoba koja je svojom pojavom, stavom i izgledom osvajala srca, kako na ekranima, tako i u životu. Zapamćena je kao jedna od najglamuroznijih nevesti dvadesetog veka. Bila je sklona naglašavanju prirodne debljine obrva uz pomoć kratke kose sa nežnim uvojcima. Lepa, šik i zanimljiva, ova frizura će vam pomoći da izgledate, ništa manje, već kao prava zvezda za vaš veliki dan. Nežno skupite kosu i zakačite je upadljivom šnalom za siguran, elegantni izgled.

Odri u cvetnoj haljini Stil Audrey Hepburn: Glamurozno i elegantno

Jednostavno, ali pak unikatno i fantastično!

Njeni kostimi koji su nošeni u filmovima još uvek imaju veliki uticaj na modu, a inspiracija je mnogim mladim dizajnerima. Andrea Doti (Andrea Dotti) je, ugledavši se na Odri, nosila ružičastu haljinu uz odgovarajuću ešarpu u kombinaciji sa krem rukavicama. Crna haljina je opcija ukoliko je neophodno da izgledate vitkije. Sa njom je nemoguće pogrešiti, a možete je nositi i dugo posle velikog dana.
En Hatavej (Anne Hathaway) je, inspirisana njenim stilom, zasijala u svojoj vintage venčanici.

Vencanje Odri Hepburn Stil Audrey Hepburn: Glamurozno i elegantno

Neuobičajeno, diskretno i elegantno

Neka Odri i vama bude inspiracija. Usudite se da probate i netradicionalne venčanice u boji. Budite interesantne i neponovljive!

Tekst: Sanja Martinov

Editors choice