Svako od nas se bar jednom našao u situaciji da ne zna šta da obuče, a da zbog mnogobrojnih obaveza nema vremena da ode u shopping. Ko će satima obilaziti tržne centre, te kopati po gomilama garderobe i sklapati kombinacije. A šta ako nema broja? A šta ako je neka stvar oštećena?

Uveliko živimo u informatičkom društvu gde većinu poslova sada možemo da završimo online, pa zašto ne bi tako bilo i sa kupovinom? Wannabe Magazine je do sada bio vaša omiljena modna destinacija, na kojoj ste mogli da pročitate sve novitete iz sveta mode, proučite najnovije trendove i prokomentarišete kombinacije poznatih. Međutim, sada vam pomažemo ne samo savetima, već i gotovim proizvodima – komadima odeće koji samo jednim klikom mogu biti vaši!

S ponosom vam predstavljamo Wannabe Shop, carstvo modernih i trendi komada, koji po pristupačnim cenama mogu biti vaši bez mučnih obilazaka radnji, isprobavanja i čekanja u redovima.

10401974 778576795526661 1961881713748672460 n1 Stigao je novi Wannabe Shop: Virtuelni stilista bira kombinacije za vas

Trenutno u našoj ponudi možete naći odeću brendova Wannabe CollectionFervente i Sabra, kao i obuće Šafran, ali i nakita Dve Šmizle i HelenaDia.

Wannabe Shop će vremenom proširivati svoju ponudu, uvek se trudeći da vam pruži samo najbolje.

Na samom sajtu uvek ćete moći da vidite šta je na akciji, kao i koji novi proizvodi su stigli, ali je možda najzanimljivija rubrika Virtuelni stilista, u kojoj ćemo vam redovno predstavljati kako neke od naših najpopularnijih komada možete kombinovati i u kojim prilikama ih nositi.

kolaz Stigao je novi Wannabe Shop: Virtuelni stilista bira kombinacije za vas

Za sve informacije možete pozvati telefon podrške 011/32 37 627 ili se javiti putem e-mail adrese shop@wannabemagazine.com, a svaki komad možete poručiti direktno na sjatu Wannabe Shop-a, koji glasi shop.wannabemagazine.com.

Comments