Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Venčanica je mladin najbolji prijatelj, ali često i najgori neprijatelj. Od malena sanjamo o savršenoj venčanici, međutim kada dođe trenutak da odaberete onu u kojoj ćete zablistati, u moru modela često se izgubite.

Mnogo modela, krojeva, boja, a ipak, budžet je ograničen, a svaka koja nam se dopadne, taj budžet premašuje!

Međutim, da li ste razmišljale o tome da prekrojite staru haljinu, ne mora vaše majke, ukoliko vam se model čini prevaziđenim, ali haljina vaše prijateljice, uz male popravke može biti i ona u kojoj ćete se vi venčati.

Kroj

Dugi rukavi, zatvoreni dekoltei i svila ono su što je karakteristično za starinske venčanice. Ukoliko volite vintidž izgled haljine, prekrojte je. Napravite dublji dekolte, rešite se rukava ili dodajte malo materijala gde je potrebno i biće to nova haljina sa šmekom starih vremena. Takođe je važno da vam dobro stoji te je sužavanje ili proširenje sa strane ono o čemu bi trebalo da razmislite.

Manje je više

Svi dobro znamo za ovu izreku, ali kod vintage haljina treba posebno da razmislite o ovome. Isecite cvetne dodatke, karnere i pufnaste rukave ukoliko vam se ne dopadaju i ostaće vam lepa, jednostavna haljina.

we love charlotte and robs quirky vintage wedding clairepennphotography.com 020 Venčanje iz snova: Prepravite staru venčanicu

Editors choice