Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Kada muškarac sazna da ga je žena prevarila, prvo pitanje koje postavlja je: ”Zašto? ” . Najnovije studije pokušale su da istraže ovu temu do tančina i da odgovore na famozno pitanje. Došli su do zaključka da žene i muškarci varaju iz različitih razloga. Ni malo iznenađujuće, neverstvo muškaraca vezuje se za seks, strast i uzbuđenje. Žene varaju zbog nezadovoljstva u vezi, ili braku, u kojem su. One traže zadovoljstvo i ponovni osećaj pripadanja i voljenosti u nekom drugom. Istraživanja pokazuju da je šansa za prevarom čak tri puta veća, ukoliko je žena nesrećna u braku.

Bez obzira na razlog, neverstvo je poražavajuće za svaki brak. Prevara dovodi do površine sve dugo prikrivane i potisnute probleme i sukobe u vezi. Prevara nas preispituje. Uništava nas, te nagoni da se saberemo, ali postajemo neko drugačiji.

Danas slušamo iskustva onih koji su kroz to prošli i koji nam govore kako su kroz to prošli, a onda i ono što se, ustvari, svi pitamo: Zašto?

n50 Šta žene kažu: Zašto varam svog muža?

1. razlog: ”Moj muž je bio zahtevan, ja sam želela slobodu. ”

”Od dana kad sam se udala za svog muža, znala sam da je greška” , kaže pedesetogodišnja Jasna, ”Bio je zahtevan, želeo je da kontroliše moj život, očekivao da ću napustiti posao i posvetiti se samo njemu i našem domu. Godinu dana nakon osnivanja braka prevarila ga je sa svojim kolegom na poslu. ”Nisam imala iluzije da sam zaljubljena u njega, znala sam da samo želim da budem u društvu nekog u čijem se prisustvu osećam dobro, ko me zasmejava, razume i poštuje baš takvu kakva jesam. ” Ta afera joj je otvorila oči i pokazala da može da živi sama i nezavisna, nakon čega je zatražila razvod od tadašnjeg muža.  Danas je u srećnom braku sa divnim čovekom i savetuje nas da nikada ne pokušavamo da promenimo voljenu osobu. Psiholozi preporučuju da utehu pronalazite u porodici i prijateljima, pa na kraju krajeva u sebi, a ne u drugom partneru.

Editors choice