Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

1/3

Kada muškarac sazna da ga je žena prevarila, prvo pitanje koje postavlja je: ”Zašto? ” . Najnovije studije pokušale su da istraže ovu temu do tančina i da odgovore na famozno pitanje. Došli su do zaključka da žene i muškarci varaju iz različitih razloga. Ni malo iznenađujuće, neverstvo muškaraca vezuje se za seks, strast i uzbuđenje. Žene varaju zbog nezadovoljstva u vezi, ili braku, u kojem su. One traže zadovoljstvo i ponovni osećaj pripadanja i voljenosti u nekom drugom. Istraživanja pokazuju da je šansa za prevarom čak tri puta veća, ukoliko je žena nesrećna u braku.

Bez obzira na razlog, neverstvo je poražavajuće za svaki brak. Prevara dovodi do površine sve dugo prikrivane i potisnute probleme i sukobe u vezi. Prevara nas preispituje. Uništava nas, te nagoni da se saberemo, ali postajemo neko drugačiji.

Danas slušamo iskustva onih koji su kroz to prošli i koji nam govore kako su kroz to prošli, a onda i ono što se, ustvari, svi pitamo: Zašto?

n50 Šta žene kažu: Zašto varam svog muža?

1. razlog: ”Moj muž je bio zahtevan, ja sam želela slobodu. ”

”Od dana kad sam se udala za svog muža, znala sam da je greška” , kaže pedesetogodišnja Jasna, ”Bio je zahtevan, želeo je da kontroliše moj život, očekivao da ću napustiti posao i posvetiti se samo njemu i našem domu. Godinu dana nakon osnivanja braka prevarila ga je sa svojim kolegom na poslu. ”Nisam imala iluzije da sam zaljubljena u njega, znala sam da samo želim da budem u društvu nekog u čijem se prisustvu osećam dobro, ko me zasmejava, razume i poštuje baš takvu kakva jesam. ” Ta afera joj je otvorila oči i pokazala da može da živi sama i nezavisna, nakon čega je zatražila razvod od tadašnjeg muža.  Danas je u srećnom braku sa divnim čovekom i savetuje nas da nikada ne pokušavamo da promenimo voljenu osobu. Psiholozi preporučuju da utehu pronalazite u porodici i prijateljima, pa na kraju krajeva u sebi, a ne u drugom partneru.

Editors choice