Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Vaša najbolja drugarica se udaje i vi ste pozvani da prisustvujete tom događaju. Presrećni ste zbog nje, naravno, ali vas trenutno muči samo jedno, a to je: šta ćete obući?!

S obzirom da nam dolazi proleće, sezona venčanja je počela i vrlo je moguće da će vas zadesiti i nekoliko venčanja u nizu. Srećom, doba je godine i kada se možemo laganije obući, pa će nošenje lepršavih haljina i otvorenih cipela lako da vam padne. Dole smo vam spremili neke od divnih haljina koje će vam poslužiti kao inspiracija. Nadamo se da će vam se dopasti.

Svileno i sjajno

Dočekajte ovo prolećno venčanje u svilenoj i sjajnoj haljini, koja je puna cvetova. Jer šta može dočarati proleće bolje od cveća? Takođe, ovaj autfit je savršen za venčanje u prirodi, koje nije preterano formalno. Ako u dezenu preovladava puno šarenog cveća, uparite vašu haljinu sa neutralnim cipelama i minimalističkim nakitom.

1 cvetna haljina Šta obući kada ste pozvani na venčanje? 2 cvetna haljina Šta obući kada ste pozvani na venčanje?

Šljokičavo i zlatno

Želite nešto šik, sofisticticirano, ali u isto vreme i trendi? Pogledajte ovu zlatnu haljinu sa modernim dizajnom. Ona je veoma upadljiva i ima kombinaciju kvadrata u metalik-svetlucavoj završnici sa zlatkastim, i zajedno formiraju ovaj interesantni moderni mrežasti print. Kao što verovatno znate, bilo šta metalik je veliki trend ove godine. A u ovoj haljini ćete sigurno ostati zapamćeni.

3 zlatna haljina Šta obući kada ste pozvani na venčanje?

Editors choice