Pakovanje za putovanja može biti veoma stresno, mnogo odeće, cipela, mali kofer samo su neke od stvari koje mogu da vas izlude prilikom spremanja. Još jedna stvar na koju morate obratiti pažnju jeste i šminka. Kao što je važno koju ćete haljinu nositi, važno je i kako ćete se našminkati. Pa ako idete na medeni mesec ili romantično putovanje sa partnerom, evo nekoliko saveta kako spakovati šminku za put brzo i efektivno!

TSA Travel Kit Spremne za put: Kako da spakujete šminku

Ponesite svoje proizvode za svakodnevnu negu

Čak i najmanji proizvod koji zaboravite može vas skupo koštati. Pa, nemojte zaboraviti na stvari koje svakodnevno koristite. Mnoge stvari će vam hotel obezbediti kao što su sapun ili šampon, ali na primer ako koristite šampon za farbanu kosu, možda ćete morati da ga nabavite u obližnjim radnjama. Ponesite proizvode koje koristite: pastu za zube, losione, šampone i neka vam vaša svakodnevna rutina ne zadaje glavobolju!

Mislite na veličinu

Kada ste odlučili šta ćete poneti, razmislite o veličini. Prvo, ako ne ostajete dugo na odmoru možda je bolje da ponesete manja pakovanja kako biste imali više prostora u koferu. Drugo, pazite na šminku koju nosite sa sobom kada letite avionom ili putujete kolima. Manja pakovanja praktičnija su za putovanja!

4 Piece Air Travel Set Spremne za put: Kako da spakujete šminku

Dobro zatvorite proizvode

Nema ničeg goreg nego da vam se razlije šampon ili parfem po odeći u koferu. Ovo se može desiti ako niste adekvatno zatvorili proizvode. Proverite pre puta još jednom kako ste ih zatvorili da biste izbegli da ostanete bez čiste odeće na putovanju!

Mirjana Radojević

Comments