Viskoka moda u belom postala je pristupačna zahvaljujući Zacu Posenu i njegovoj saradnji sa White One, koji nam predstavljaju njegovu novu kolekciju venčanica, sofisticiranu i romantičnu.

Ovde vam prikazujemo desetak fantastičnih venčanica iz ove kolekcije, koja se uklapa u prosečan budžet za venčanje (po zapadnim standardima), jer je ideja kreatora da visoku modu približi prosečnim potrošačima (a za venčanje je svako spreman na trošak).

Inspiraciju za kolekciju predstavlja savremena nevesta i njene fantazije. Kada nosi venčanicu, nevesta treba da se oseća moćno, ženstveno i romantično, a poznati kreator je objasnio da je svoje kreacije kroz saradnju sa budžetskim brendom, kao što je White One, želeo da pruži priliku svakoj nevesti da se oseća sjajno.

Anna

Ova haljina je pre svega jednostavna, korset vam daje savršeno držanje i uliva samopouzdanje, dok neobično krojena suknja (spreda kraća, pozadi duža), stvara osećaj lebdenja dok nevesta korača.

Noemi

Moderno i romantično spojeno i izraženo u neobičnom obliku slojevitog gornjeg dela koji otkriva ramena poput latica koje padaju nadole.

Heidi

Ovo je vrhunska balska haljina sa dekolteom i linijom u obliku srca, čiji strukturni elementi ističu ženstvenost figure.

Katie

Klasična sirena haljina, dramatizovana neobičnim volanima na donjem delu haljine, sa dužim šlepom. Oblik i konstrukcija korseta naglašava ženske obline.

Tallulah

Asimetričan kroj, sa neobičnim ogrtačem koji pada preko jednog ramena, slojevi rumenog tila koji ostavljaju utisak oblaka koji pluta kroz baštu.

Comments