Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Dve divne sestre već godinama uživaju u uspehu i popularnosti svog brenda, a nakon dizajniranja svakodnevne odeće, Meri-Kejt i Ešli, usudile su se da odu korak dalje i da kreiraju veličanstvenu venčanicu za svoju prijateljicu Moli.

Hrabar potez se isplatio, jer je venčanica predivna. Haljinu koja odiše duhom starih vremena i ima dugačak veo, kreirale su za blisku prijateljicu koja se u svom izdanju za venčanje fotografisala za modni magazin “Vogue”. S obzirom na to da prijateljstvo među njima traje petnaest godina, nije ni čudo što su se bliznakinje ponudile da je obuku za venčanje.

Mlada stilistkinja, Moli Fiškin, izjavila je da je saradnja među njima bila dirljiva i neverovatna, kao i da im je sve vreme verovala, jer ne sumnja u njihov istančan ukus. Pogledajte divnu venčanicu koju potpisuju Meri-Kejt i Ešli Olsen.

molly fishkin wedding 01 165145595931 Snovi se ostvaruju: Meri Kejt i Ešli Olsen dizajnirale venčanicu main Snovi se ostvaruju: Meri Kejt i Ešli Olsen dizajnirale venčanicu molly fishkin wedding 05 165148789170 Snovi se ostvaruju: Meri Kejt i Ešli Olsen dizajnirale venčanicu molly fishkin wedding 09 165153841098 Snovi se ostvaruju: Meri Kejt i Ešli Olsen dizajnirale venčanicu molly fishkin wedding 06 165149842037 Snovi se ostvaruju: Meri Kejt i Ešli Olsen dizajnirale venčanicu

Tara Đukić

Editors choice