Ombre tehnika je već dugo popularna. Prvo smo na ovaj način farbali svoju kosu, onda i nokte, da bismo na kraju počeli i da krečimo zidove ovom tehnikom i kupujemo garderobu koja je “nijansirana” na taj način. Međutim, sada je postalo popularno i da se šminkamo ombre tehnikom.

Ovo naročito važi kada je u pitanju šminkanje usana. Ne brinite, uopšte nije teško postići ovakav efekat. Sve što vam treba je olovka za usne u bordo boji, crveni karmin i ako želite, za potpuni efekat, malo zlatne senke koju ćete utapkati na sredinu usana na kraju.

Ukoliko vam ovakav izgled bude malo preteran, vi ne morate u potpunosti ispratiti sve korake. Možete samo naneti crveni karmin, a onda opcrtati olovkom krajeve oko usana, a onda nežno prstom ili četkicom blago izblendati te dve boje tako da izgleda kao da intenzitet bordo boje opada kako se približava središnjem delu usana.

Ovakva šminka je i sjajan izbor za vaše venčanje.

Šminka za venčanje Ombre usne 31 Šminka za venčanje: Ombre usne Šminka za venčanje Ombre usne 41 Šminka za venčanje: Ombre usne Šminka za venčanje Ombre usne 11 Šminka za venčanje: Ombre usne Šminka za venčanje Ombre usne 21 Šminka za venčanje: Ombre usne Šminka za venčanje Ombre usne 61 Šminka za venčanje: Ombre usne Šminka za venčanje Ombre usne 71 Šminka za venčanje: Ombre usne

Lenka Gatić

 

Comments