Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Ombre tehnika je već dugo popularna. Prvo smo na ovaj način farbali svoju kosu, onda i nokte, da bismo na kraju počeli i da krečimo zidove ovom tehnikom i kupujemo garderobu koja je “nijansirana” na taj način. Međutim, sada je postalo popularno i da se šminkamo ombre tehnikom.

Ovo naročito važi kada je u pitanju šminkanje usana. Ne brinite, uopšte nije teško postići ovakav efekat. Sve što vam treba je olovka za usne u bordo boji, crveni karmin i ako želite, za potpuni efekat, malo zlatne senke koju ćete utapkati na sredinu usana na kraju.

Ukoliko vam ovakav izgled bude malo preteran, vi ne morate u potpunosti ispratiti sve korake. Možete samo naneti crveni karmin, a onda opcrtati olovkom krajeve oko usana, a onda nežno prstom ili četkicom blago izblendati te dve boje tako da izgleda kao da intenzitet bordo boje opada kako se približava središnjem delu usana.

Ovakva šminka je i sjajan izbor za vaše venčanje.

Šminka za venčanje Ombre usne 31 Šminka za venčanje: Ombre usne Šminka za venčanje Ombre usne 41 Šminka za venčanje: Ombre usne Šminka za venčanje Ombre usne 11 Šminka za venčanje: Ombre usne Šminka za venčanje Ombre usne 21 Šminka za venčanje: Ombre usne Šminka za venčanje Ombre usne 61 Šminka za venčanje: Ombre usne Šminka za venčanje Ombre usne 71 Šminka za venčanje: Ombre usne

Lenka Gatić

 

Editors choice