Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Na dan venčanja šminka je važna koliko i frizura i model haljine u kojoj ćete se venčati. Zato sa posebnom pažnjom pristupite odabiru nijansi koje će krasiti vaše lice tog važnog dana kada, podrazumeva se, želite da izgledate najbolje do sada.

Odabir šminke i samog načina šminkanja nekada može biti vrlo lak ali često budućim mladama zadaje više problema nego što su očekivale. I to iz jednostavnog razloga zato što šminka koju inače vole da koriste nije prigodna danu venčanja ili kada se konsultujete sa profesionalnim šminkerom shvatite da koristite pogrešne boje i postupak sve ovo vreme.

Oči1 Šminka za mlade sa ZELENIM očima

Eto ideje da se svakako prvo konsultujete sa šminkerom koji će vas šminkati tog dana ali se takođe i same informišite koje boje senki i kakva šminka odgovara vašem tenu i boji očiju.

Upravo je boja očiju važan faktor kada je celokupna šminka u pitanju i zato se fokusirajte na to, a naročito ako ste vlasnica zelenih očiju.

Zelene oči su, za razliku od drugih boja očiju, veoma nežne i nije uvek lako našminkati ih tako da na pravi način dođu do izražaja. Zato je prvenstveno važno koje boje senki za oči dolaze u obzir ali i koja boja karmina, da bi krajnji efekat bio upravo onakav kakav priželjkujete- fantastičan!

S obzirom na to da zelene oči predstavljaju najređu boju očiju na planeti, te se ukoliko spadate u grupu žena sa ovom nijansom, smatrajte posebnim.

Oči3 Šminka za mlade sa ZELENIM očima

Editors choice