Na dan venčanja šminka je važna koliko i frizura i model haljine u kojoj ćete se venčati. Zato sa posebnom pažnjom pristupite odabiru nijansi koje će krasiti vaše lice tog važnog dana kada, podrazumeva se, želite da izgledate najbolje do sada.

Odabir šminke i samog načina šminkanja nekada može biti vrlo lak ali često budućim mladama zadaje više problema nego što su očekivale. I to iz jednostavnog razloga zato što šminka koju inače vole da koriste nije prigodna danu venčanja ili kada se konsultujete sa profesionalnim šminkerom shvatite da koristite pogrešne boje i postupak sve ovo vreme.

Oči1 Šminka za mlade sa ZELENIM očima

Eto ideje da se svakako prvo konsultujete sa šminkerom koji će vas šminkati tog dana ali se takođe i same informišite koje boje senki i kakva šminka odgovara vašem tenu i boji očiju.

Upravo je boja očiju važan faktor kada je celokupna šminka u pitanju i zato se fokusirajte na to, a naročito ako ste vlasnica zelenih očiju.

Zelene oči su, za razliku od drugih boja očiju, veoma nežne i nije uvek lako našminkati ih tako da na pravi način dođu do izražaja. Zato je prvenstveno važno koje boje senki za oči dolaze u obzir ali i koja boja karmina, da bi krajnji efekat bio upravo onakav kakav priželjkujete- fantastičan!

S obzirom na to da zelene oči predstavljaju najređu boju očiju na planeti, te se ukoliko spadate u grupu žena sa ovom nijansom, smatrajte posebnim.

Oči3 Šminka za mlade sa ZELENIM očima
Comments