Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/4

Možda i najbitniji detalj, kada je venčanje u pitanju, jeste šminka. Ona treba da istakne vašu lepotu, boju očiju i lice. Jako je važno da šminka bude kvalitetna, postojana i dobro pigmentisana kako bi trajala tokom celog dana i prekrila sitne nedostatke na vašem licu i telu.

Bitno je da se puder, senka i maskara ne razmazuju, jer tokom igranja ćete se znojiti, a zaista izgled na fotografijama može da bude problem ukoliko se pojave fleke i sjaj od znoja.

Šminka koju odaberete za vaš veliki dan treba da se uklopi u vaš oblik i boju očiju, nikako da ih smanji niti da ih učini većima, već da im se potpuno prilagodi. Nema tih očiju koje neće izgledati očaravajuće samo ukoliko pravilo odaberete nijansu prema boji vaših očiju.

Zelene oči

Ukoliko takozvane mačkaste oči, dobitna kombinacija jesu senke u tamnoljubičastoj i pink boji, koje daju kontrast zelenoj boji očiju.

Tamniju senku nanesite na ceo gornji kapak, a svetliju, lila ili roze, ispod samih obrva. Ova kombinacija savršena je za venčanja koja se održavaju u kasnim popodnevnim časovima.

zelene oci Odaberite šminku za venčanje prema boji očiju

Editors choice