Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Pre nekoliko godina bilo je potpuno nezamislivo da se šminker posećuje često. Naravno da se podrazumevalo da je to samo za specijalne prilike i kad je svadba. Danas, ne samo da devojke ne izlaze iz kozmetičkih salona, već se i šminkaju kod profesionalaca za bilo kakvo obeležavanje bilo čega. Što je najgore, šminkaju se i kad su u centru pažnje i kad nisu.

Kada je venčanje u pitanju mnogim devojkama šminka pravi problem, pa se odluče da iskeširaju novac i odu kod šminkera. To možda jeste najlakši način, ali ne i najjeftiniji.

Ukoliko ste se potrošili prilikom organizovanja venčanja i ne isplati vam se da dajete novac na profesionalnog šminkera, onda je najbolje da to učinite same.

Zasucite rukave i uzmite stvar u svoje ruke, a mi ćemo vam pokazati kako.

117 Smanji svadbeni budžet: Našminkaj se sama!

Drage devojke, moramo napomenuti da to nije neka filozofija i najvažnije je ne preterivati. Pobogu, ne spremate se za maskenbal već za divnu, svečanu ceremoniju, a verujte da je odmerenost majka uspeha!

Pre najvažnijeg dana najbitnije je srediti obrve i izdepilirati nausnice. Uradite i nekoliko tretmana lica kako bi vam ten bio savršeno čist. Za sjaj kože dodajte malo kreme, a onda krenite sa šminkanjem. Puder će vam sakriti nedostatke, a rumenilo dati prirodnost i staviti akcenat na obraze. Ne zaboravite da iscrtate obrve prateći prirodnu liniju, a kada završite ovaj deo možete preći na finese.

Ukoliko želite da naglasite oči, stavite ajlajner, koji može biti zadebljan. Senka mora biti u nežnoj boji, a pošto ste naneli boju na kapak, vreme je za maskaru.

Veoma je popularna narandžasta boja i pink, pa možete jednu od te dve izabrati kao boju vaših usana.

Najvažnije je popraviti šminku pre slikanja, a kada se završi foto-sešn, prepustite se muzici i budite lepo raspoložene, jer ovo se dešava samo jednom u životu i ne ide da tokom cele svadbe proveravate da li vam je sve na mestu.

Violeta Stojanović

Editors choice