U poslednjih nekoliko godina, kozmetička industrija je lansirala mnogo različitih proizvoda koji se mogu koristiti u nezi usana, ali nijedan od njih ne može da zameni preparate za negu napravljene od prirodnih sastojaka. Među ovim sastojcima se nalaze i brojne slatke poslastice, koje svakodnevno konzumiramo, a koje imaju veoma blagotvorno dejstvo na vaše usne i čine ih mekim i negovanim.

Stoga, ako želite da imate lepe i negovane usne na vašem venčanju, pogledajte koje bi slatke poslastice trebalo da koristite.

Šećer

Beli šećer je jedna od najboljih namirnica koje možete koristiti u nezi usana. Dovoljno je samo da kašičicu šećera pomešate sa kašičicom ili dve maslinovog ulja, a da zatim ovom smesom namažete vaše usne i lepo istrljate, pre nego što ih operete.

slatke poslastice idealne za negu usana secer Slatke poslastice idealne za negu usana

Jagode

Ako ste zavisnici od ovog slatkog i veoma ukusnog voća, onda ćete biti oduševljeni saznanjem da su jagode odličan izbor za negu usana. Stoga, iskoristite jednu jagodu tako što ćete njome namazati vaše usne. Osim što ćete ih tako negovati, daćete im i prirodnu crvenu boju od koje će izgledati punije.

slatke poslastice idealne za negu usana jagode Slatke poslastice idealne za negu usana

Comments