Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Sigurno je da ste čuli ime i da znate o kome se radi, ali hajde da napravimo jedan osvrt na prošlost i podsetimo se zašto je Valentino jedan od najvećih imena u svetu mode.

Valentino Garavani (Valentino Garavani) je jedan od italijanskih dizajnera koji su bezvremenski i uvek tu. Osnivač je brendova po imenu Valentino SPA, Valentino Roma, Valentino Garavani, RED Valentino i Valentino. Njegovi brendovi su internacionalni, a on se plasira kao jedan od deset najkvalitetnijih i najuspešnijih dizajnera u svetu. Njegovi butici privlače mase ljudi iz celoga sveta, a poznate ličnosti, modeli i kraljevske porodice preferiraju haljine specijalno dizajnirane od strane Valentina Garavanija.

Sve ove činjenice, pomogle su mu da postane i ostane broj jedan. Bankok, Pariz, Atlanta, Buenos Ajres, Dalas, Tokio i još mnogo drugih lokacija uživaju u prisustvu njegovih butika.

Iako se povukao, on ostaje pionir kada je reč o venčanicama. Valentino Garavani je još uvek pod reflektorima kao jedan od top kreatora najraskošnijih venčanica koje ćete ikada videti. Obzirom na njegovu skorašnju, unikatnu kreaciju za En Hatavej (Anne Hathaway), pravo je vreme da se prisetimo najupečatljivijih modela u njegovoj karijeri. Prelepa glumica prošetala je u divnom vintage remek-delu, podsećajući nas još jednom zašto je Valentino broj jedan kada govorimo o venčanicama.

Vencanica En Hatavej Sinonim za stil  – Valentino Garavani

Nacrt za romantičnu venčanicu En Hatavej

Kada bismo bacili pogled na prošlu deceniju, videli bismo da su Valentinovi unikatni modeli transformisali jednostavne, klasične, bele venčanice u modu najvišeg stepena.

Njegova smela eksperimentisanja bojom, rezovima, tkaninama donela su mu zasluženu reputaciju, a da i ne spominjemo ukrašavanje čipkom i ostale dodatke koji odišu elegancijom i originalnošću.

Za kraj, hajde da pogledamo zašto je Valentino broj jedan i zbog čega traje!

Cipkane vencanice Sinonim za stil  – Valentino Garavani

Možete li poželeti nešto više od ovoga?

Raskosan stil Sinonim za stil  – Valentino Garavani

Savršenstvo do detalja!

Romanticne i bajkolike Sinonim za stil  – Valentino Garavani

Za vitkije dame modeli koji ističu figuru

Tekst: Sanja Martinov

Editors choice