Sestre Meri-Kejt i Ešli Olsen odavno su ostavile glumu iza sebe i oprobale se u dizajnerskim vodama. Sestre su zajedno dizajnirale vančanicu koju je na svom venčanju nosila njihova drugarica Moli Fiškin. Moramo priznati da ova venčanica, koja je urađena u boho stilu, ostavlja bez daha! Ako se pogledaju fotografije, stiče se utisak da je ovo venčanje planirano kao mini-revija!

Haljina je urađena od čipke i imala je dug veo. Uz samo malo šminke i nakita, Moli je izgledala božanstveno! Venčanica je uska ali se na kraju širi i savršeno odgovara njenoj liniji. Mlada je uz haljinu  nosila Manolo Blank cipele. Venčanje je organizovano u  rezidenciji Paramour Mansion  u Los Anđelesu a gosti su imali prostor da uživaju u velikoj bašti.

Nakon glume, sestre su pokazale i da imaju talenat za modu. Ova venčanica bila je poklon, a vidi se da njih dve odlično poznaju Moli, jer su joj sašile savršenu venčanicu! Pogledajte fotografije sa ovog venčanja!

Meri Kejt Ešli Olsen1 Sestre Olsen: Savršena venčanica za drugaricu

 

Mari Kejt Ešli Olsen venčanica Sestre Olsen: Savršena venčanica za drugaricu Meri Kejt Ešli Olsen venčanica2 Sestre Olsen: Savršena venčanica za drugaricu Meri Kejt Ešli Olsen venčanica3 Sestre Olsen: Savršena venčanica za drugaricu Meri Kejt Ešli Olsen venčanica4jpg Sestre Olsen: Savršena venčanica za drugaricu Meri Kejt Ešli Olsen venčanica5 Sestre Olsen: Savršena venčanica za drugaricu Meri Kejt Ešli Olsen venčanica6 Sestre Olsen: Savršena venčanica za drugaricu Meri Kejt Ešli Olsen venčanica7jpg Sestre Olsen: Savršena venčanica za drugaricu Meri Kejt Ešli Olsen venčanica8 Sestre Olsen: Savršena venčanica za drugaricu Meri Kejt Ešli Olsen venčanica10 Sestre Olsen: Savršena venčanica za drugaricu Meri Kejt Ešli Olsen vencanica11 Sestre Olsen: Savršena venčanica za drugaricu
Mirjana Radojević 
Comments