Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Da, moramo priznati- visoke i tanke potpetice izgledaju elegantno i izazovno ali to ne znači da postoje trenuci kada je lepše i lakše biti u baletankama, pa makar to bio i dan vašeg venčanja.

Ukoliko ste jedna od onih dama koja nikada nije volela štikle i ne zna da kako da pravilno hoda u njima onda zaista ne vredi da se mučite jer dan vašeg venčanja sigurno nije dan kada treba da trpite žrtvu zarad nekog očekivanja da biste izgledale poput Pepeljuge sa staklenim cipelicama. Zato se radije odlučite za neke elegantne ravne cipele, a naročito ako imate dugačku haljinu od koje se obuća svakako neće ni videti.

dvoje Savršene RAVNE cipele za buduće mlade

E sada, ako ste, bez obzira na to koliko nespretne bile u hodanju na štiklama, odlučile da tog važnog dana ipak obujete cipele sa visokim potpeticama i budete prava princeza onda računajte da vežbanje hodanja na štiklama počinje nekoliko meseci pre venčanja. Zato prvo štikle na noge i šetkanje po stanu, a onda ih sve češće nosite i kada izlazite napolje, da biste dobile pravi osećaj, jer nekoliko koraka u stanu se ne može meriti sa osećajem kada ste u štiklama veći deo dana. Samo hrabro.

Ima i onih budućih mlada koje iako vole štikle svesne su koliko će im biti udobnije u ravnim cipelama i zato se odlučuju za baletanke ili ravne sandale. Mlade kojima je haljina duga i vuče se po podu svesne su da se cipee ni ne vide sem ako ne podignu haljinu, tako da nemaju dilemu kada je izbor obuće u pitanju. A postoji i još jedna kategorija budućih nevesti a to su one visoke, koje ako se još popnu na štikle ili će biti više od svojih mladoženja ili od svih gostiju za po glavu pa se na potpeticama ne osećaju prijatno.

Zlatne Savršene RAVNE cipele za buduće mlade

Editors choice